Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaq

mąż mnie zdradził

Polecane posty

Gość zdradzonaq

Znalazłam dziś w jego kieszeni prezerwatywy. Ciekawe po co Mu one skoro my ich nie używamy.wyrzuciłam z powrotem do kosza na bieliznę.jak wrócę z pracy pokażę mu je i zazadam wyjasnien.

Gość walisz w chuja
pewnie nie dajesz mu wystarczająco często, albo nie spełniasz jego marzeń i znalazł sobie chętniejszą koleżankę w pracy. Normalne. Jeżeli chcesz mieć do kogoś pretensje to tylko do siebie

Gość asdascz
Takich to wy bierzecie kurde no

Gość zdradzonaq
Układa nam się świetnie,w łóżku nie inaczej, Zawsze twierdzil że go podniecam i pociągam Czasem nawet widzę jak slini się na mój widok,prędzej To ją bym go zdradziła niż on mnie jeśli chodzi o potrzeby Seksualne.ale po co mu te gumki

Gość aśkaaa
zapytaj go i mu powiedz ze serce cie scisło jak to znalazłaś jesli tym bardziej kochacie sie bez gumki albo zerkni w telefon jak chowa to sumienie ma nie czyste

Gość lansik
Dokup mu gumki smakowe i napchaj do kieszeni, będziesz naprawdę najbardziej docenioną małzonką. :)

Gość shuma
poczekaj na niego, zapytaj grzecznie co to, i poproś o telefon

Gość Znam tą historię z autopsji...
Znam tą historię z autopsji... Niestety prędzej czy później poznasz prawdę, w moim przypadku było to później...sama pobawiłam sie w Sherlocka Holmesa - z niezłym rezultatem. Ale, tak jak mówisz - poczekaj i spokojnie zapytaj - ciekawe jaką bajeczkę Ci opowie?

Gość RadekSSS
Nie słuchaj od razu komentarzu prędzej czy pozniej się dowiesz, bo może nie zdradza Cię, moze chcial z Toba z gumką , moze ma jakies syfa na pycie , mowie powaznie nie musial zarazic się od seksu. Al jesli juz jakaz zdrada to jesli prezerwatywy to mi to wyglada na zabawe z prostytutka. najelpeij zerknij do fona

Gość to ze go pociagasz itp nic nie
musi znaczyc. znam kogos, kto zdradza swoja zonke z mlodsza laska. tak dla urozmaicenia zycia seksualnego:D i dlatego ze juz mu sie seks z zona troche znudzil. wiec tym sie nie kieruj