Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RadekSSS

Pomocy ! :(

Polecane posty

Gość RadekSSS

Mam dziewczynę która bardzo kocham. Wczesniej zanim ją poznalem umawialem się z inną. Ta poprzednia relacja byla troche dziwn, ponieważ tamta dziewczyna nie bylą w moim mniemaniu jakaś piękna, ale coś miala w sobie co mi sie podobalo. Jednak czasem bywaly chwile , że gdy na nią patrzylem już mi się nie podobala. Wiem, że to smieszne, ale nie umiem tego okreslic. Koniec koncow zerwalem z tą poprzednią. Pozniej poznalem moja obecna dziewczyne jest poprostu przepiękna. Ale po jakims czasie znow spotkalem poprzednia. I gdy na nia patrzylem pomyslame sobie ze jest ladna, ale daleko jej do mojej. Ale czasem o niej mysle raz mi sie podoba, raz o obrzydzeniem. RAz mysle ze ma swobie cod ladnego, a czasem ze w sumie nie. Mecze sie z tym juz tydzien. Z jednej strony mi sie nie podoba z drugiej uwazam ze jest ladna, a najogrsze ze o niej mysle. Mimo ze kocham dziewczyne. Nie wiem co moge zrobic? i co wogole ze mna jest nie tak ?

Gość RadekSSS
Czuję się taki winny i zly w stosunku do mojej dziewczyny

Gość RadekSSS
I najgorsze jest to ze moj kolega powiedzial o tej sytuacji mojej dziewczynie. Ona ciagle placze a ja przepraszam. jak jej moge to wytlumaczyc?>

Gość ręka mistrza
ale z ciebie pustak:D

Gość njhbg
Brzmi jak rozkminy gimnazjalisty. Co z tego, że uważasz inną dziewczynę za ładną? To zdrada?

Gość RadekSSS
Pewnie, ze nie zdrada. Tylko ja po prostu nie rozumiem jak moze podobac mi się osoba, ktroa nie jest ladna w moim odczuciu? I jak mam rozwizac te sytuacje z dziewczyna? moje kolega nagadal jej ze niby kocham te druga, no brak slow... A piszesz, ze jestem pusty no nie wiem, gdybym byl to chyba bym nie myslal o tym ze moja dziewczyna teraz placze i jes tzraniona

Gość njhbg
Normalnie. Pociąg do drugiej osoby to coś więcej niż uznanie, że jest atrakcyjna fizycznie. :/ A kumplowi obij mordę za to, że nagadał Twojej dziewczynie bzdur.