Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkatotalna

Dlaczego dziwczyny w dzisiejszych czasach się nie szanują!

Polecane posty

Gość załamkatotalna

No czemu pisze to ja kobieta!!!

Gość kasaa
też nie wiem,coraz więcej ,,łatwych''i jeszcze one twierdzą że się szanują

No własnie, co to znaczy? Bo moja definicja szacunku pewnie znacznie odbiega od Twojej :)

Gość załamkatotalna
No chodzi że się puszczają zdradzają i wogóle

Gość załamkatotalna
Tak szczerze to ja mam 2o lat i mam chłopaka i nie wyobrażam sobie że mogłabym go zdradzić życie za niego bym oddała.A dziewczyny w tych czasach to każdemu dadzą:(

Gość njhbg
Bo taka jest ludzka natura. ;)

Gość kasaa
teraz liczy sie tylko kasa

Gość załamkatotalna
No właśnie kasa! A jeszcze mój chłopak ma taką znajomą że jeden sms do niej ona już nogi otwiera cholera jedna!

Gość kasaa
to powiedz mu że nie chcesz żeby do niej dzwonił....ani się spotykał

Gość njhbg
I co Cię to obchodzi? Puszczalskie kobiety istniały zawsze, a o facetach i ich zasadach nie ma nawet co mówić. ;) To osobista sprawa, kto z kim sypia. Może po prostu boisz się, że jakaś łatwa laska sprzątnie Ci chłopaka sprzed nosa.

czemu? a spójż jak drastycznie obniżyl sie poziom edukacji. kolejne pokolenia są niestety co raz głupsze i naprawde nie piszę tego by kogoś urazić czy komuś dowalić, tylko pisze szczerą prawde. celowe działanie władzy bo głupi naród - podatniejszy na wciskanie ciemnoty. ale i też w głupszych masach pierwotne instynkty sie odzywają. a jak do tego dodamy globalizacje internetu to masz odpowiedź.

Gość te verde unplugged.
Johnnie - i do tego jestes dobrym dowodem na ten CO RAZ nizszy poziom edukacji. Nie mowie tego zlosliwie.

Gość Zuliss
Johnnie Walker:) tez coraz podlejszy:) nawet ten 12 czy 18 letni:) "a spójż jak drastycznie obniżyl sie poziom edukacji" hehehhe

Gość te verde unplugged.
Johnie - sa takie bledy, ktorych nawet autokorekta w Wordzie nie poprawi. Szkoda, ze przestalismy czytac ksiazki.

Zuliss -> ehh no ok ok. ortograf walniety. no i? humanista nie jestem a umysł ścisły :-) poza tym to nie oficjalny mail do kierownika a luźna gadka na forum. miałem na myśli całokształt. np. u mnie w firmie z roku na rok co raz głupsi ludzie przychodzą, pyskate, leniwe, nie umiejące myśleć samodzielnie a na dokładke roszczeniowe jak cholera. taki stan rzeczy przekłada sie na inne płaszczyzny dziedzin życia.

Gość te verde unplugged.
Nie jestes umysl scisly, tylko leniwy. Choc na szczescie przynajmniej nie masz dyslekcji. Humanista powinien znacz podstawy matematyki, nie uwazasz?

Gość te verde unplugged.
Przeczytawszy 'plaszczyzny dziedzin zycia' z rozmachem palnelam glowa w biurko :D

Gość Zuliss
Johnnie Walker:) ale rzeczywiście nie zauważyłeś ze ten trunek się tez popsuł serio pisze:)

te verde unplugged. -> rozumiem że clue tematu jest mój byk a nie to o czym napisała autorka. no gratuluje. jeśli nie masz do powiedzienia nic w temacie to poprostu odwal sie od mojej osoby. zapewne jestech chodzącym ideałem, który wszystko robi bezbłędnie.

Gość Zuliss
te verde unplugged:) "Przeczytawszy 'plaszczyzny dziedzin zycia' z rozmachem palnelam glowa w biurko" i co? doznałaś olśnienia?:) :) :)

Gość wertyuiopasdfghjkl;
Johnnie, wyluzuj, to pewnie ta kurrwa Vera Icona na pomarańczowo pisze i błędy wytyka. nikt inny na tym forum nie wpierrdala się w temat w takim stylu. tylko ta głupie peezda. jest jakiś wątek i ktoś zrobi literówe to ona musi to wytknąć i nic wnoszącego do topicu nie napisze ale nadzierga dziesięć postów o tym że ktoś literówkę zrobił. a co do głównego sensu to zgadzam się z Toba johnnie, pokolenia co raz głupsze są i stąd ta degrengolada...

Tez właśnie to obserwuję- zero szacunku dla samych siebie- nagie zdjęcia, wrzucane na swoje profile, niemoralne propozycje.. Dziewczyny, szanujcie się!

Gość Zuliss
Kochani to nie ten portal tu nie wypada narzekać:)

Gość Jeden z niewielu?
dziś kobiety się nie szanują,dziś się cenią

Gość uprawianie jest super
Indywidualna sprawa każdego.

Gość Ja się szanuję.
Szanuję swoje ciało i jego potrzeby. Nie zamierzam odmawiać sobie seksu, którego potrzebuję.

Gość kasaa
do ja się szanuję,masz złe pojęcie szacunku...dawniej to znaczyło zeby nie robić z siebie przedmiotu do sexu teraz to znaczy że wybierasz sobie kolegę do i sprawiasz przyjemność...dlatego te czasy w których ja żyję są takie po.....ne