Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liuliuliublu

STOP przymusowym szczepieniom !!! - zmiany w Sejmie

Polecane posty

Gość liuliuliublu

Moi Mili, warto naglasniac nowelizacje ustawy, ktora uderza w nasza, osobista wolnosc, i wolnosc naszych dzieci.. Wolnosc i prawo do swobodnego rozwoju, bez masowej medykacji i przymusowych szczepien, odgornie narzucanych. Juz teraz dziecko do 6-go roku zycia "musi" przyjac 21 szczepionek, plus oferowane sa dodatkowe, platne. Medycyna byla kiedys. Teraz rzadza interesy farma-koncernow, i w dobrym kierunku to ne idzie... A nowa ustawa, z czerwca br, mowi o przymusie szczepionek w razie epidemii. Jakiej epidemii? Skad wiadomo, ze te, szczepionki (ktore jeszcze nie istnieja, bo nie wiadomo o jaka epidemie chodzi) beda skuteczne i nieszkodliwe? O co w ogole chodzi? O chipowanie nas moze? Albo calkowita dezintegracje systemu immunologicznego, tak by kazdy szczepiony byl juz zdany tylko na produkty apteczne? http://www.petycjeonline.pl/petycja/stop-przymusowi-szczepien/912 Podpiszcie sie. To zajmie tylko minute. A dla nas, Polakow, to ogromnie wazny temat.

Gość fgsgt
Szczepienia są jak najbardziej słuszne i nie dość że ktoś kto nie szczepi dzieci powinien płacić wysoką karę to i jeszcze powinien mieć zabieraną darmową opiekę medyczną dla dzieci. Skroro woli aby dzieci chorowały na powazne choroby i przyczynia się do powrotu groźnych zakaźnych chorób to niech sam z własnej kieszeni buli.

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
ale skurwysyny... raz się im zmarnowały szczepionki na "ptasia grypę" po których ludzie przenosili się z tego padołu na lepszy to teraz robią to na siłę :O

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co to ma byc do cholery??? żadne dziecko NIE musi przyjmowac szczepionek, nie ma obowiazku szczepienia, no chyba ze ktos jest ci.pa i nie potrafi sie przeciwstawic w przychodni i daje sie zastraszyc. Ja szczepie jak chce i nikt mnie do niczego nie zmusza

nowe cuda ryżej dziwki?

Ja się podpisałam. Sama też nie dam się zaszczepić. Ni huja. A jaką my mamy epidemię Tusku? Nie ma żadnej. Co Ty na zapas chcesz szczepić ludzi.

Ja podpisałam, ale i tak wiem, że swoje zrobią choćby zebrać wymaganą ilość głosów. Oni mają w dupie takie petycje.

Gość jabardzo
mama, to ja to jeszcze jakiś lek na głupotę zakup, jak nie za późno. Tusk przyszedł do ciebie i kazał się szczepić. Tusk to Tusk tamto, juz mnie to zapienia. Niedługo tacy kretyni wyjdą na dwór i powiedzą: O pada, to wina Tuska. Pajace.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie obwiniałabym Tuska, bo za jego rządów Ewa Kopacz powiedziała, NIE szczepionkom na swinska grype

jabardzo to powiec, jak jetseś taka mądra, kto wniósł ustawę? Nie mówimy o poparciu, tylko kto ją wniósł?

Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a niby kogo, skoro oni mają wiekszość w sejmie? kto głosował ZA tą ustawą?

a kto ja wniósł? i kto ja przegłosował?

Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE, heh, no właśnie, ale to nie wina Tuska i jego rządu. Mnie interesuje, kto zaczął, bo gdyby nie wnosili - nie byłoby sprawy.

Gość do mama, to ja
Na co jesteś chora? Na schizofrenię? Tu piszesz to samo, tam piszesz sama do siebie, dalej piszesz jedno, a potem się sama ze sobą nie zgadzasz :O

Gość 67io9990
Gość krehaaaaaaa32
Wlasnie widac jakie jestescie doinformowane,jakby ptasia grypa szalala to nie byloby milionow ludzi

Gość NIEEEEEE
NIE DLA SZCZEPIONEK I MASOŃSKIEJ POLITYKI!!! CHCĄ SIE POZBYĆ LUDZI, WIELKIE FIRMY FARMACEUTYCZNE WE WSPÓŁPRACY Z RZĄDEM TO WYMYŚLIŁY!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ

Gość A ja nie szczepilam
Bo nie chce powiklan i mam teraz tango z sanepidem

Gość koczzkodan
Super. i zaczna sie pojawiac te wszystkie choroby -jakies czarne ospy,odry i wszystko inne,i zaraza sie.bedzie.szerzyc! Rzadkie.choroby? rzadkie bo.sa szczepienia. Robcie aobie jak.chcecie,ale niektore z tych chorob sa bardzo niebezpieczne,czasem nawet smiertelne