Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy facet

SONDA DO KOBIET i ile z was na codzień nie nosi bielizny

Polecane posty

Gość ciekawy facet

brak biustonosza było by widać ale bez majteczek. na miescie pod sukienka czy spodniami , w domu to inny telat ale tez moze być

Gość masz ochotę sobie strzepac
...podczas czytania odpowiedzi? Mało która kobieta nie nosi majtek na codzien, bo to niepraktycznie a na dodatek spodnie się szybciej niszczą :P W dzisiejszych czasach kobiety nie dość ze noszą majtki to na dodatek często jeszcze wkladki higieniczne :P Zero pikanterii i romantyzmu :O

Gość porzadnamamuska
majtek nie noszę sporadycznie i tylko dla męża:) ubieram wtedy spódniczkę lub sukienkę, nie jest to za często -jakieś 2-3 razy w miesiącu kilka razy nie miałam majtek pod spodniami ale jeśli ma się w planach szybki numerek to polecam jednak spódnicę lub sukienkę fajna sprawa jeśli robi się to dla ukochanej osoby bez stanika trochę częściej i nie tylko dla meża:-P to ekscytujące przykuwać wzrok innych facetów:-D

Gość łomatkoooooo.
Ja nie nosze biustonosza i majtek jak tylko jestem w domu. Po przyjściu do domu pierwsza rzecz, jaką robię to zdjęcie stanika. Biorę prysznic i zakładam jakieś majty na dół i t-shirt na górę. Bez bielizny, bo mi niezbyt wygodnie.

Gość gość
Mam 15 lat i nie noszę stanika. Nawet na dyskoteki nie zakładam mimo tego że jak nadużycie nie patrzą to chłopcy podciągają bluzeczke do góry i nic cycka widzą co w tym złego ? Sama raz przez przypadek na dyskotece zdjelam bluzke a chłopcy mi ją zabrali i musiałam ich gonić a potem aby oddali pokazać cipke i co i nic

Gość Sara

Mam 30lat stanika nie nosze wcale chodź mam cycki rozmiaru D ale zakładam dodtkową koszulkę na ramiączkach pod bluzki i swetry.Z majtkami jest inaczej,noszę tylko wtedy jak mam okres ale tylko stringi.W domu to chodzę nago nawet podczas okresu,ale myję Cipkę co 40 minut.Śpię nago i nie raz pościel była cała czerwona podczas okresu.Ale to nic taka olej życia. 

Gość evela

jak już koniecznie chcę obwieścić całemu światu, że nie mam bielizny, to mam taką kieckę, lekkie side boobs i długie rozcięcie z tyłu, tak, że można domniemywać, że ich nie ma. Pobudza ciekawość do próby sprawdzania. Bez majteczek zdarza się pewnie z 20 wyjść w ciągu sezonu jak jest ciepło, bez biustonosza to częściej.

Gość Franiu
3 godziny temu, Gość evela napisał:

jak już koniecznie chcę obwieścić całemu światu, że nie mam bielizny, to mam taką kieckę, lekkie side boobs i długie rozcięcie z tyłu, tak, że można domniemywać, że ich nie ma. Pobudza ciekawość do próby sprawdzania. Bez majteczek zdarza się pewnie z 20 wyjść w ciągu sezonu jak jest ciepło, bez biustonosza to częściej.

Długie rozcięcie z tyłu powiadasz i bez majtek?  Zaszedłbym cię od tyłu Evelinko ;)

Gość evela

nie do końca precyzyjnie opisałam, rozcięcie, a w zasadzie brak pleców, i luźna dalsza dolna część, więc przy odrobinie szczęścia, wiatru, wyobraźni - kto wie...

Gość Franiu
1 minutę temu, Gość evela napisał:

nie do końca precyzyjnie opisałam, rozcięcie, a w zasadzie brak pleców, i luźna dalsza dolna część, więc przy odrobinie szczęścia, wiatru, wyobraźni - kto wie...

Przestań! Wyobraźnię to ja mam, już cię widzę idąc za tobą, już widzę jak majowy wiaterek płata ci psikusa ... a we mnie wszystko się rusza :)

Gość Kochliwy
1 godzinę temu, Nessie26 napisał:

W domu ściągam biustonosz. 😊

Staję z tyłu za tobą, przyciskam się do *** i obie ręce przez duży dekolt wkładam*** i ci je miętolę :)  Fajnie? :D

Gość Kochliwy
34 minuty temu, Nessie26 napisał:

Fajnie :)) tylko, że nie zwykłam nosić dużych dekoltów 😃

To nie problem, wkładam je pod T-shirt , dociskam do siebie, czujesz go! :D