Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 3, 2012 nie lece niestety... a wy tez nie lecicie na seszele jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 3, 2012 ja urlop spędzę w sklepie brata aby on miał urlop :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba było postawić betonowy Napisano Lipiec 3, 2012 nigdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 3, 2012 ale nigdzie nie lecisz czy nigdzie nie jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 do Kopytkowa z samochodem i przyczepką;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 3, 2012 te sfrustrowany, nazwałeś swój samochód "perełka" ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkadia von triumf Napisano Lipiec 16, 2012 seszele uuuu :) a ja do Hiszpanii, już nie załapię się na fetę po Euro, ale i tak się cieszę. Odliczam dni do drugiej połowy sierpnia. Dla zainteresowanych ABC organizacji wakacji: http://www.tanie-loty.com.pl/wakacje-w-hiszpanii.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Lipiec 16, 2012 ja już byłam i na razie się nigdzie nie wybieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara barasz Napisano Lipiec 16, 2012 nigdzie, oszczędzam na mieszkanie i nie wydaję a w sezonie drogo i pełno ludzi z dzieciakami , męczące to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Lipiec 16, 2012 pogoda w polsce jest zjebana jak na lato... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach