Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Najbrzydsze imię męskie

Polecane posty

Gość imie dla faceta???
tak jak wyzej wszystkie ''nowe'' imiona typu Alan, Denis, Oliwier, Kryspin itp Kuba - pasuje dziecku/nastolatkowi a potem co? Jan, Franciszek, Antoni, Andrzej - nowa durna moda na ''stare'' imiona ogolnie uwazam ze wspolczesni rodzice są popierdoleni 🖐️

Gość nikooooooo
Nikodem - kojarzy mi sie z Nikonem blee

Gość Przypadkowy Miłosz
Wybobraźcie sobie Szanowni państwo, że mam na imię właśnie Miłosz i nie uważam swojego imienia za brzydkie. Być może moje imię jest dość nietypowe i unikatowe, a to z kim się komu kojarzy zależy chyba od poziomu i prostactwa tego, kto ma takie skojarzenia. Zdecydowanie wydaje mi się, że takie imiona jak Gienek, Zdzisiek, Inocenty, Alojz, czy Brunhilda wydają mi się na pewno od tego imienia brzydsze. Swoje imię mam na cześć pewnego poety (pewnie ci, którzy mają takie prostackie i trywialne skojarzenia nawet nie wiedzą o kim mowa), laureata nagrody nobla i bynajmniej się swojego imienia nie wstydzę. A swoją drogą - znam co najmniej kilku innych Miłoszów i żaden z nich chyba nie żałuje, że tak ma na imię. Być może, gdybym nazywał się Alfons lub Rychu trochę by mnie to zabolało, ale uważam, że imię mam ładne i oryginalne. Pozdrawiam wszystkich tym Tomków, Marków, Jacków, Moniki, Kasie i inne takie, których w naszym kraju - za przeproszeniem - jak psów Przypadkowy Miłosz, który tu trafił całkiem przypadkowo z wyszukiwarki google

Gość gość
Kacper, Szymon, Wiesław, Przemysław - blee

Gość gość
tak czytam ten temat i cieszę się że nikt nie wymienił tutaj mojego imienia.

Gość gość
Nie znoszę krzyśków Imię brzydkie a ludzie źli

Gość gość
hahaha ale dobre hahaah chyba najlepsze to Denis hahaah albo maciek hahaah natan haha

Gość gość
Piotr - gruby schizofrenik

Gość gość
Scholastyka

Gość gość
Brzydkie to , igor ,oliwier,lełon ,bożydar,seweryn,marian,franciszek,aleks pedalskie ,marcel pedalskie , julian c***owate.

Gość gośćfd
Leon lajon