Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on off 30 lat pozniej

tabletki

Polecane posty

wiedziałem ze klose jest z opola ojciec gral w pilke nozna a matka w reczna czy siatkowke czy jakos tak

Gość marta bez gwiazdki
pewnie spodziewałeś się, że wyskoczę :P wprost w Twe ramiona :P

Gość marta bez gwiazdki
idę, będę instalować antywirusa :) Milego odpoczywania i sorry za wszystko za co powinnam i chciałabym, gdybym wiedziała

Gość marta bez gwiazdki
a podolski z gliwic. i w opolu i gliwicach są duze sympatie dla niemców i często starsi mówią po niemiecku w domu

na dowidzenia🖐️ i 👄 pamietaj ze zawsze (((❤️)))

Gość marta bez gwiazdki
niemiecki dziennik niby wyliczył,ze organizacja euro kosztowało każdego polaka 650 euro

Gość marta bez gwiazdki
że zawsze w nawiasie :P bije. Tak, kobiety mają zdolności do odczytywania całego komunikatu :P upierdliwe, ale przydatne :P BRA NOC! czyli stanikowej nocy, a więc bezpiecznej :)

wiem ze robisz to specjalnie i ze to ma byc nauczka ale znam cie... a poza tym juz te informacje przeczytalem:P

Gość marta bez gwiazdki
to żadna nauczka to mały "akt" dobrej woli po prostu wiem, na czym Ci najbardziej zależy. nie ma w tym złego, nie chcę Cię skrzywdzić, chcę, żebyś był szczęśliwy (na tyle na ile mogę Ci pomóc i na tyle na ile Ty sam możesz poczuć)

nie da sie tej rozmowy dobrze zakonczyc zakonczy ja zatem banalnie dobranoc :)

Gość marta bez gwiazdki
oj tam oj tam - da się! :************************************************************************************

:*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Gość marta bez gwiazdki
dało się, mój kochany on offku :) :* czemu lepszego nie ma świata ?! :P

:* jest lepszy swiat:P

Gość marta bez gwiazdki
ale w tym lepszym TO jest nieważne :(

Gość marta bez gwiazdki
" 17:59 [zgłoś do usunięcia] nie wiem jeszcze jedno - Jo, napisales , że twoja żona chciałaby poznac tamto dziecko. Wierze, ze ma dobre chęci Chcialam cię tylko uwrażliwić na to co się stanie z nią, jej uczuciami jak już naprawdę tą małą zobaczy (bo zrozumiałam,że jeszcze jej nie widziala). Przeczytaj jeszcze raz to, co napisała Ozkaya, bo ma calkowitą rację. Nie popełnij tego błędu, który popełnił mój mąż. Ja też miałam bardzo dobre chęci, chciałam jak najszybciej poznać to dziecko, zaakceptować, polubic. Mój mąż długo zwlekał bo ona się nie zgadzała. I jak wreszcie zabrał mnie do tego dziecka nie umiał zrozumiec co czuję. To był Jo, mimo całego mojego dobrego nastawienia, mimo czasu jaki miałam na oswojenie się z tym, ze to dziecko jest, jeden z najgorszych dni mojego życia. Całą drogę wyobrażałm sobie jak się zachowam, kupiłam tamtej małej zabawke-przytulankę, czekając na nich w samochodzie scyzorykiem rzezałam wąsiki tego zwierzaka zeby nie skaleczyła się w oko i ... wszystko wzięło w łeb Świat mi sie zawalił jak zobaczyłam mojego męża prowadzącego tą małą za rękę Nie odezwałam się do niej ani słowem, nie mogłam się zmusic żeby na nią spojrzec. Nie mogłam znieśc widoku mojego męża trzymającego na kolanach obce dla mnie dziecko które mówi do niego tato i tuli się do niego patrząc na mnie zawstydzone TO BYŁ KOSZMAR.(...) "

Gość marta bez gwiazdki
Twoja mama zrozumiała, kim TA kobieta była dla Ciebie, tylko Ty udajesz sam przed sobą, że to tylko błąd. Uważam, że czułeś się przy mnie bezpiecznie, spokojnie i miło. I tyle. I aż - jak na Ciebie.

Gość marta bez gwiazdki
dobra, nie ma sensu odzywać się do ciebie i tak cie nie ma i nigdy nie było!!!! Wymyśliłam sobie wszystko, a ty jedynie mi nie przeszkadzałeś. wycałuj ukochanego syna i przyszłą żonkę rybę ode mnie!

Gość marta bez gwiazdki
i nie mów, że nigdy sie z nią nie ożenisz!!!! nie wierzę w żadne twoje słowo! kłamca! lawirant! i manipulator!

Gość marta bez gwiazdki
i jeszcze ci pomoglam - odpadnie ci problem z tłumaczeniem dziecku, możesz kłamać do woli, czyli mówić część prawdy :) Będzie ci lepiej. już teraz widzę.