Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olesława

Kupić czy nie?

Polecane posty

Gość loooooooooooooooooooooooooo
nie zamawiaj, ładny jest na zdjęciach, na modelce, ale 100 % ciuchów japan style jest beznadziejnego materialu, wystajace nitki, jakosc najgorsza!!!! za te 22 zl wolalabym kupic pare majtek

Gość 98398232
przecież to syf tandeta i taniocha. dokup sobie jeszcze torebeczke ala skora za 15 zl i sandalki na chinskim bazaraez. mozesz podbijac wiejskie remizy.

O gustach się nie dyskutuje :P Podoba mi się, bo jest inny. Nie ma wywijanych rękawów (połowa lasek na ulicy w tym chodzi+biała bluzka+ spodnie rurki+ baleriny :/) i nie jest 3/4. Nie mam nic z japan style, ale słyszałam właśnie, że z jakością to u nich ciężką.

ciężko* To może poradzicie mi jakiś ładny żakiet? Może być niebieski/czarny lub w innym ciekawym kolorze z długimi rękawami.

Gość lololil
nie kupuj. mowie z doswiadczenia, kupilam bluzeczke z kokardką na szyi, na zdjeciu wyglądałą cudnie, a to zwykły kawałek szmaty z wiszącym kawałkiem na szyi, w ogóle nie stoi" tak jak na zdjęciu, tylko zwisa i wygląda to jak pizama bardziej,

Gość powiem dziś kawał
zobacz na komentarze i wtedy sama zdecyduj. z reguły nie kupuję nic u sprzedających, którzy mają jakieś negatywy.

Komentarze czytałam. Niezbyt rzeczywiście pochlebne. Rozglądnę się zatem gdzie indziej, bo zachciało mi się żakietu. Dzięki za porady.

Gość blabliblu
radzę nie kupować z japan styl. kupiłam żakiecik raz i więcej się nie dam tym przerobionym zdjęciom. materiał jest beznadziejny, a rozmiary się nie zgadzają

Gość 8uifjkf
za 20 zł trudno oczekiwac super jakosci

Gość 8uifjkf
po co kupujesz zakiet na allegro? przeciez to trzeba przymierzyc! potem bedziesz miala za duze ramiona albo cos, zakiet na jeden guzik jest okropny.

Bo jak szukałam w sklepach to 90 % żakietów ma te wywijane rękawy, które tak mi się nie podobają... powiem dziś kawał-> ładny ma krój, ale rękawy są 3/4, a ja chce długie :)