Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebiesko

Endermologia kraków

Polecane posty

Gość niebiesko

Uwaga na Studio Pięknego Ciała w Krakowie!! Chciałabym, wszystkie zainteresowanie endermologią Panie, przestrzec przed Studiem Pięknego Ciała w Krakowie (na urzędniczej). Ja na szczęście mam to już za sobą:))) miałam co prawda wykupione 10 zabiegów, ale poprzestałam na 8... Obsługa klienta jest na żenującym poziomie, liczy się tylko kasa i ilość (jeśli masz już karnet, czyli kasa zapłacona to Twój status spada). Jest klika rzeczy, które bardzo rażą: 1. jest za mało personelu, więc jeśli będziesz chciała pilnie się do nich dodzwonić nie dziw się jeśli Ci się nie uda (ja kiedyś próbowałam odwołać wizytę kilkakrotnie - bezskutecznie, a to ważne, bo jeśli nie odwoła się wizyty na 24h zabieg przepada), 2. Od endermologii są 2 panie, obie z ciemnymi włosami i na tym podobieństwa się kończą... ja przestrzegam przed Panią z okrągłą buzią, która chodzi w spiętych włosach - zamieni wasz zabieg w koszmar, będzie nawijać cały czas nie dając Wam, ani sekundy na relaks w ciszy. Raz spróbowałam udawać, że jestem bardzo zmęczona i się zdrzemnę:) ... i to był błąd, dokładnie mnie sobie obejrzała i po zakończeniu zabiegu komentowała go z jakąś koleżanką. Informacyjnie: przy stropie jest dosyć szeroka dekoracyjna dziura w ścianie przez którą wszystko słychać!! 3. Obgadywanie klientek... no właśnie nie byłam jedyna, której się oberwało:) 4. Czas zabiegu - na stronie 35 min, w rzeczywistości 30 min (przy 10 zabiegach to aż 50 min)!! 4. Spóźnienia - na ogół jestem bardzo punktualną osobą, przychodzącą wszędzie wcześniej, zwyczajne staram się szanować czas innych. W SPC różnie z tym bywało, raz czekałam nawet 15 min, ale nie robiłam z tego problemu. Zycie zdarza się. Ale kiedy dziś przyszłam na mój 9 zabieg (przesunięty zresztą z weekendu, przez SPC) kilka minut spóźniona zagotowało się we mnie, dowiedziałam się, że Pani (ta z okragą buzią) uznała, że nie przyjdę i już weszła inna Pani. A skąd ta inna Pani się wzięła w czasie kiedy ja byłam umówiona nie wiem. Ważne jest tylko to, że dwie pieczenie na jednym ogniu upieczone. Kasa od "innej" Pani zainkasowana, a ja wizyty nie odwołałam więc też przepadła. Nie istotnie, że wizyta mogłaby by krótsza tak, żeby kie kolidować z kolejną klientką. Brak profesjonalizmu!!! Żenada dziewczyny, ostrzegam

Gość Kitiketka
Dzięki za info, właśnie się wybieram na taki zabieg endermologii i wahałam się między tym salonem , a Podgórskim Domem Urody. Ten drugi z pięknym wnętrzem, ale ceny mają porównywalne - przystępne. Obsługa wiem, że ekstra, bo byłam wcześniej na zabiegu z wykorzystaniem takiego specjalnego urządzenia maximus rf działający dobrze na mój tłuszczyk i cellulit ;) Tam nigdy nie miałam problemów z przesunięciem wizyty/dodzwonieniem się - czynne 7 dniu tygodniu! Także czasami warto podjechać dalej i miec pewność, że wszystko będzie wykonane profesjonalnie i obsługa nienaganna. Ktoś kto czyta, bo poszukuje - maja teraz pakiety na Dzień Matki i dla tych co szykują się do ślubu. Myślę, że warto polecić to miejsce innym. Ja jestem zadowolona i wciągnęłam też już zadowoloną mamę :)

Gość Elżbieta Zaręba
Kobietki! Cieszę się, że na mapie Krakowa pojawił się Podgórski Dom Urody! Przekonałam się na własnej skórze o prawdziwie domowej atmosferze :) Panie przemiłe, zabiegi na najwyższym poziomie. Osobiście zdecydowałam się na zabiegi Endermologie LPG Integral - jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami. Warto wydać trochę kasy, mając przy tym pewność profesjonalnego przebiegu całej wizyty. Swoją drogą ceny porównywalne z innymi salonami kosmetologicznymi. Osobiście jestem oczarowana tym miejscem :)

Gość gość
Hej Właśnie szukam opinii na temat Podgórskiego Domu Urody. Ponieważ to zabieg nie na każdą (chociażby studencką kieszeń), to chciałam sie dowiedzieć jeszcze czegoś więcej :) Jeśli ktoś coś jeszcze może napisać, był, korzystał z usług kosmetycznych, to proszę piszcie!