Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etharine32

czy ta znajomosc ma sens???

Polecane posty

Gość etharine32

Witajcie sytuacja ma się następująco: w trakcie trwania euro poznałam w mieście 3 facetów z ameryki.. z jednym z nich wymieniłam nr telefonów, mielismy umówić się na kolejny dzień- zadzwonił, spotkaliśmy się w knajpie.. okazało się że zostają w Pl do kolejnego dnia ( spotkaliśmy się w pt wieczorem)..spędzilismy razem całą noc, chodziliśmy po knajpach , rozmawialiśmy , specerowaliśmy...Rano stwierdził że zostanie jeszcze dwa dni (jego koledzy polecieli )- spędziliśmy je razem, dawno z nikim tak dobrze się nie dogadywałam, było jak w bajce, jakbysmy znali się od lat.. ( seksu nie było, jedynie pocałunki, przytulanie ).. Na koniec odprowadziłam go na lotnisko, wymienilismy się kontaktami- adresy, skype, mail itp...i poleciał..na koniec założylismy się o spotkanie- tzn. ja stwierdziłam że pewnie nigdy się nie zobaczymy- on że na pewno przyleci... no i od momentu "rozstania" non stop piszemy, on cały czas mówi że chce przylecieć do Pl, że chce zaplanować wakacje tutaj itd... jak myslicie- ma sens taka znajomość? ( nie uważam że chodzi mu tylko o jedno bo... przecież tego nie robiliśmy, a raczej żaden facet by nie planował przylotu do polski tylko po to żeby zaliczyć laskę...)

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
jak przyjedzie to zobaczysz.:)

Gość dziwne xyz
wiesz co.. uważam, że ma sens ;) ja na euro w moim mieście całowałam się z gostkiem z gwatemali. znam hiszpański, wiec super się z nim dogadywałam. też założyłam z góry, że się do mnie pewnie nie odezwie bo pewnie jestem dla niego kolejną Polką. i co? utrzymujemy kontakt, on też pisze mi że chciałby tu przyleciec itp. ;) wiem, ze to sie nigdy nie zdarzy ale miło jest wiedzieć, ze przynajmniej sie odzywa a nie tak jak inni faceci ;-) miej zaufanie do ludzi. nie wszyscy kolesię są tacy, że się nie odzywają :) a skoro został dla ciebie specjalnie i jeszcze dodatkowo wziął numery to nie miej żadnych wątpliwości ;)

Gość etharine32
wiecie- to jest takie... hmmm... nierealne aż ;) jak z filmów historia.. a naprawdę bym chciała żebyśmy utrzymali kontakt i jeszcze się spotkali...

Gość Czekając na rozsądek
pewnie że ma sens..nawet jeśli nie skończy się związkiem do grobowej deski, to jednak może to być cos fajnego :) rozmow na skype, od czasu do czas widzenie się.....jeśli nie musisz mieć kogoś non stop to spoko :) będziesz zadowolona :D

Gość etharine32
wiem, spróbuję utrzymać kontakt :) ale jestem w szoku- że przystojny, z fajnym życiem i pracą ( lekarz ) facet może chcieć kontaktować się z kimś kto jest po drugiej stronie globu ( i chcieć planować wakacje w kraju tej osoby )- to takie szalone :)

może też go to kręci....może jest z kimś tam związany i pasuje mu taka emocjonalna relacja bez ficzyności

Gość etharine32
własnie nad tym się zastanawiam... czy kogoś nie ma... rozmawiałam z jego kolegami pierwszego dnia to mowili ze nie ma ... dodatkowo, dwa wieczory juz rozmawialismy przez skype, pokazywal mi mieszkanie itp.. śladów kobiety nie zauważyłam ale wiadomo- ukryć się tak na odległość trudno nie jest ;) dlatego mam dystans :)

no spoko...jeśli kogś ma to wcześniej czy później wyjdzie - na przykład nagle przerwane rozmowy, odwołane rozmowy itp.... albo rozmowy i ich sens, albo racze braku sensu, bo gdy coś wymyślasz to wczesniej czy później zapominasz co wymyśliłaś i wpadasz :) tak więc ja na Twoim miejscu długo bym nie myślała ;) Sama zaczęłam podobną znajomość na necie i wkrótce ślub (wprawdzie to europejczyk, ale jednak też poznawanie się i jakiś czas związek na odległość)

Gość elzbieta nie ta
to czysta sciema zaliczy cie i zostawi niczym nie ryzykuje

Gość etharine32
no na razie nie ma jak zaliczyc ;)

no to zaliczy a autorka zaliczy jego..i w czym problem? matko, moralistki mają problemy :D:D:D