Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość0909

Ból głowy przez tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Gość0909

Najpierw brałam "novynette" i w 3 miesiacu dostałam bolów głowy, zawrotów, po nastepnych 3 miesiącach zaczełam brać tabletki dwufazowe "qlaira"biorę 7 dni mam ta samą historie-przeszywające bóle głowy... Co robić? ufam tylko tabletką a lekarz jest drogi, poczekać aż ustąpi?

Gość Gość0909
czy na tym forum juz nikt nie wie co to antykoncepcja?

Gość drhyruy
mialam tak samo- od tabletek nabawilam sie migren- pojawialy sie jak w zegarku tuz przed okresem. Musialam odstawic, rady nie było, bo bol nie do wytrzymania

Gość malenka09876
uwierz mi że ustąpi jak się organizm przyzwyczai. nie warto tak zmieniac.- nie sluchaj tych glupot! jesli boli glowa to znaczy ze dzieje sie cos niedobrego! ja zwlekalam dlugo z tym bolem glowy i wyladowalam w szpitalu z choroba ktorej nie chce nawet wspominac!

Gość Fankowa^^^
a chyba właśnie ja mam migreny przez tabsy ;/ Ale mnie glowa boli 4 dni ciagiem w czasie okresu i potem mam spokoj, a tabletek nie chce zmieniac, ani odstawiac - novynette :)

Gość Gość0909
te bole sa straszne nie do wytrzymania... teraz jest wzglednie... ok poczekam ale boje sie jakis powaznych powikłan... zakrzepica, zatory?

Gość jablova
nie każdy organizm dobrze reaguje na hormony, a ginekolodzy rzadko robią podstawowe badania przed przepisaniem tabletek :/ zwykle na chybił trafił przepisują coś 'na próbę' i taki efekt..