Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skywalker .

Jestem nieszczęśliwy mimo, że posiadam wszystko co chcę...

Polecane posty

Gość skywalker .

Rodzina nie narzeka na brak pieniędzy, studiuję prawo i tak właściwie to mam już zapewnioną dalszą karierę zawodową, nie mogę skarżyć się na wygląd, tak naprawdę zawsze dostawałem to, na czym mi zależało - laptopy, konsole, samochody, sprowadzenie mojego zwierzątka zagranicę - a było z tym sporo problemów - straszne restrykcje.. .. A mimo to od dawna czuje się źle. To nie tak, że nie doceniam tego, co mam... Ale po prostu nic nie sprawia mi radości, czuję kompletną pustkę... Mam coraz więcej problemów - strasznie odsunąłem się od ludzi - po prostu straciłem potrzebę przebywania w ich towarzystwie, przestałem ich rozumieć. Ich priorytety wydają mi się bezsensowne... - wieczne imprezy, dążenie do pieniędzy... Zamiast cieszyć się życiem - zastanawiam się nad tym jakie jest ono bezcelowe. Dodatkowo przesypiam prawie całe dnie, nadużywam środków psychotropowych - chyba popadłem już w uzależnienie, nie mam na nic siły, mam myśli samobójcze i czasem samookaleczam się.. Rodzina każe mi wziąć się w garść, bo zrujnuję sobie przyszłość, a ja nie potrafię. A może po prostu nie chcę... Znacie jakiś sposób na przywrócenie sensu życia?

Gość to zależy..
juz to gdzies czytalam

Gość przepuścić przez poligon
.

Gość GHAH sucitar naimis 666
Za duży dobrobyt? Zmień filozofię życiową i tyle! Po sprawie będzie! Prawnik und konsole? Judge and PC pasuje lepiej!

Gość pepek
dzisiejszy świat jest konsumpcjonalny wszyscy dążą do kasy a ty ją masz więc ci nie potrzebna ani rozrywki masz za dużo w dupie po prostu poszukaj sensu życia w ideach i duchowych sprawach

Gość Mam podobnie do Ciebie
W DZIALE ZDROWIE I URODA TEN SAM TEMAT :-o kurna belek :///

Gość Allah997 God112 Natas666
Równoważnia prawa und balans życia! Zwierzaki muszą być na wolności, auto rdza zje, albo je zezłomują, ukradną, zepsuje się, rozbijesz je! Do psychiatry się udaj! Neuroleptyki zbyteczne! Anty-depresanty? Psycholog? Każdy człowiek jest inny! Sensu sam poszukaj! Hobby, pasja, lub zabijacz czasu jakiś! Sam wszystko odkryj to czego Ci trzeba!