Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z1z2z3

Malzenskie problemy

Polecane posty

Gość Z1z2z3

Napiszcie co o tym sadzicie; jestem z mezem trzy lata od dwoch malzenstwem, wypomina mi moje dawne zwiazki, zazdrosny o kazdego kolege co czesc mi powie na ulicy(czasami jak idzimy razem i widze z daleka znajomego to odwracam glowe albo pochylam zeby mi czesc nie powiedzial), maz uwaza ze wszyscy byli moimi kochankami. Sam mial bardzo duzo dziewczyn i uwaza ze facetom wolno, oglada sie za prawie kazda dziewczyna na ulicy ktora ma krotka spodniczke albo duze cycki i malo tego komentuje mi jej wyglad. W ryj mu bym strzelila na ulicy z trudem sie chamuje czasami. Jak ma zly dzien w pracy to potrafi sie wyzywac na mnie i wypomina wszystko co robilam zanim sie poznalismy. Ale jak on mi opowiada co on robil ktora pykal gdzie i jak to z usmiechem ze mu wolno bylo. Tak bylo pierwszy rok po slubie. Teraz sie zmienil kiedys go pobilam bo wkurzal mnie gadaniem wkolko o tym samym o moich bylych. Teraz zmienilismy sie on sie uspokoil a ja mam nie mowie juz mu wszystkiego zeby pozniej sie nie czepial. Kocham go bardzo daje mi poczucie bezpieczenstwa ale z drugiej strony mam swiadomosc ze nasz zwiazek do niczego nie prowadzi.

Gość lukrecjaz malinowym
alez głupia baba z ciebie

Gość pepek
głupia baba :(