Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama o on śpi

samotna w związku

Polecane posty

Gość sama o on śpi

Znów jestem wkurzona i płaczę. Jestem w stałym związu, mieszkamy razem od paru miesięcy, On stara się, zalezy mu, mówi, że kocha a jednocześnie, znów odwrócił się plecami bo twierdzi, że rano wstaje i nie mam na co liczyć, nie ma ochoty na sex. Ostatnio jest tak bardzo często, rozmawialiśmy o tym, ale nic z tego nie wynikło. Dziś, pierwszy raz pomyslałam o rozstaniu i jest mi smutno. Nie wiem czy taki związek ma sens.

Gość niesam
twój związek opiera sie tylko na seksie ?

Gość celin dion n
przytulkcie sie wtedy I sluchajcie muzyki razem

Gość ciastkowaa kiciucha
a przytula cie

Gość sama o on śpi
Nie, ten związek nie opiera sie tylko na seksie, z tym, że ostatnio nie opiera się na seksie w ogóle, a to przecież też ważne. ja nie wymagam nie wiadomo ile i jak, ale 1-2 razy na tydzień to chyba norma.

Gość sama o on śpi
Czy przytula? hmm... w sumie jak czasem ogladamy tv (rzadko) to przytuli, lub położy rękę. na początku było z tym gorzej, rozmawialiśmy o tym, on się tłumaczył surowym wychowaniem (choć nie do końca mnie przekonują jego argumenty). Teraz jest lepiej, on wie, że tego potrzebuję, mam tylko nadzieję, że to nie jedyny powód przytulania, że jest to szczere. W sumie w innych dziedzinach życia, układa się bardzo dobrze, jest troskliwy, dba, a jednak...

Gość zdzichu ajjj
pewnie jest gejem ;) normalny facet seksu odmawia tylko w bardzo ciezkich przypadkach ;)

Gość sama o on śpi
Nie, nie jest gejem, wiem to. Powiedziałam mu wczoraj wieczorem, w emocjach, że źle mi z tym jak on się zachowuje i nie będę co wieczór czekać czy może dziś zdarzy się ten dzień, kiedy mu się zachce. Postanowiłam, że pójdę spać na jakis czas do innego pokoju, muszę sobie to przemyśleć, muszę się zastanowić, czy taki związek ma sens i czy mi to odpowiada.

ło matko! a nie przyszło Ci do głowy, że on naprawdę potrzebuje się wyspać, bo rano wstaje? pewnie on pracuje i wstaje rano,a Ty niekoniecznie? ale jak zaprasza do kina to fajnie, co? tylko pewnie on te pieniądze musi zarobić, w pracy, od rana.

Gość sama o on śpi
Ja też pracuję i zarabiam więcej od niego, teraz mam parę dni urlopu, jednak zawsze wstaję razem z nim, szykuję śniadanie. W kinie...nie bylismy nigdy.

a gdzie on pracuje??? wpada z roboty scharowany to moze tez nie ma sie co dziwic ze nawet siurkiem nie kiwnie.... ;)

Czy Twoja szczera (z nim) rozmowa nie przyniosła żadnego skutku?

Gość sama o on śpi
Nie przemęcza się w pracy, szczególnie ostatnio nie ma tak ciężko, mówił mi. Wczorajsza rozmowa, to był raczej mój monolog, z jego kilkoma wstawkami, że kocha i mu zależy, tylko, że ja niestety, zaczynam się zastanawiać czy jest szczery. Nie chcę się ciągle zastanawiać.

Gość sama o on śpi
Wiesz Zbereźniku, myślę, że to stereotyp, który powoli zaczyna tracić na aktualności. Prawda jest taka, że kobiety lubią sex i to nawet bardzo, z tym, że najbardziej z ukochaną osoba.

Gość sama o on śpi
a jakie to ma znaczenie, ile mam lat?

Gość sama o on śpi
:) a ile Ty masz lat?

Gość Już to było wiele razy
On ma kogoś na boku, albo woli fiuty. Ile on ma lat?

Gość triu
a moze ma jakies problemy z erekcja? moj np. ma takie etapy: miesiac nie chce mu sie w ogole i jak kochamy sie 1-2 razy w ciagu miesiaca to juz super osiagniecie; a z kolei w nast miesiacu ma ochote codziennie.

Gość sama o on śpi
Wiem, że było, sama czytałam kilka takich tematów. Ja się po prostu zastanawiam, czy bycie z nim ma sens, czy nie lepiej zakończyć ten związek. Oboje jesteśmy po tzw. przejściach on 40 ja 36 lat.

jak gosc ma 40 lat to moglabys dac mu troche spokoju... ;) pewno juz dawno wybzykal sie za wszystkie czasy.... ;););)

Gość sama o on śpi
Może i ma problem z erekcją, próbowałam delikatnie podpytać, ale twierdzi, że nie, jest po prostu śpiący i, że zawsze potrzebował dużo snu. Kładzie si eo 21 a wstaje o 6 rano, czy to jest normalne? Jesteśmy ze sobą bardzo blisko, często rozmawiamy na różne, nawet najbardziej intymne tematy, mam jeszcze nadzieję, że z tym tez w końcu sobie poradzimy i dojdziemy do porozumienia. Sama nie wiem co zrobić.

Gość sama o on śpi
Zbereźniku, kiedyż on wcześniej twierdził, że nie. Albo ma niskie libido, albo problem z erekcją, albo problem ze mną, albo skubany faktycznie potrzebuje tyle snu. Mógłby jednak poświęcieć chociąz z pół godzinki, chyba jego organizm nie ucierpiał by zanadto z niewyspania.

Gość triu
ale skoro on idzie spac o 21... to nie mozecie kochac sie np. o 19?

po mojemu to ostatnie. wy jednak pewnie i tak nie uwierzycie, bedziecie myslec ze biedak zdradza, ma problemy ze soba czy cos. a gosc zeby wstac rano musi sie wczesniej polozyc...

Gość sama o on śpi
coż.. ok. 18 przychodzimy do domu, jemy obiad, chwila na komputerze, czasem wiadomości w tv, kąpiel i lulu. Inna sprawa, to taka, że jak juz w końcu jest jakaś akcja to trwa dośc długo, 1-2 godziny, długa gra wstępna, czułe pieszczoty itp. Jest fajnie i chcę częściej niż 1 raz na dwa tygodnie. Może się czepiam? Jak jest u was? Może to ja jestem nienormalna.