Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CheckYesJuliet

ZYCIE ZYCIe ZYCie ZYcie Zycie zycie lipne jest

Polecane posty

Gość CheckYesJuliet

No kurde, dlaczego mimo 21 lat nie moge miec fajnej dziewczyny? Gdy mialem 18 lat przez pare miesiecy spotykalem sie z jedna ktora okazala sie brzydkow mowiac zdzira prowadzaca podwojna gre;/ Pozniej inna jeszcze chciala sie ze mna bardzo umowic jednak gdy spytalem sie czy pojdzie na kawe to mnie olala i nie odpisala. Nastepna obrazila sie, ze jej nie powiedzialem o jakims gosciu ktory ja skomplementowal a jeszcze nastepna odwolala 1sze spotkanie dzien przed mowiac ze ma sporo nauki. Wiecej juz nie pisalem. No kurde, czy ja naprawde nie moge znalesc sobie kogos fajnego? - Wygladam NORMALNIE, nie jestem jakims modelem ale na pewno brzydki nie jestem. Siostra mowi ze jej kolezankom sie podobam(z 17 latkami nie bede sie umawial przeciez). SLyszalem od paru innych dziewczyn ze jestem ok -Nie jestem napakowany, jestem wysportowany bo gram w pilke, tenisa, plywam i czasami pogrywam w golfa. -Pochodze z bogatej rodziny. Doskonale wiem ze to milosci nie czyni jednak jest to wiekszy + niz - -Studiuje na florydzie w USA -Mam 183cm wzrostu -Jestem niesmialy i skryty straszne jest to zycie;/

Gość Ojtaaammmm
oj tam oj tam kiedys sie usmiechnie los do Ciebie:)