Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi6666666666666666

farba Techno Fruit

Polecane posty

Gość domi6666666666666666

Witam, chciałam się dowiedzieć waszych opinii na temat włoskich farb do koloryzacji pt Techno Fruit- niby najnowsze technologie włoskie, tak mi mówiono przy zakupie. Farba keratynowa super nawilża naprawia bla bla bla a włosy po niej mam tragiczne!!! szybko się zmywa a podobno miała się dłuugo trzymać , włosy mam jak siano! proszę o komentarze innych użytkowniczek tego " cudu"- jednak wracam do mej kochanej Welli to jest farba!

Gość 5555555555555555555
oooo właśnie zauważyłam ten wpis, moja znajoma kupowała gdzieś w W-wie tą farbę i wiem że też nie była zadowolona ale osoba sprzedająca jej ją stwierdziła że źle ją nałożyła, niestety tego nie mogę stwierdzić bo nie było mnie przy tym:) wiem jednak że jej zdanie się liczy i osobiście nie kupie tej farby - a uwielbiam Loreal :) nie poznałam do tej pory lepszej koloryzacji

Gość dagiiii93
w końcu coś o koloryzacji:) interesuję się conieco tą tematyką i czytałam o tych farbach jednak moja fryzjerka mi je odradza że względu na fakt iż ma keratynę - ja mam gęste loki i keratyna w tym przypadku zrobi z nich wielkie g....tj prostowanie keratynowe- jedna wielka sieczka siana na głowie. Lepiej zrobić normalną koloryzacje standardową farbą z amoniakiem a skupić się na pielęgnacji- także 3mam się tej opini:) Jak farba jest ach i och coż to ona nie potrafi- to pamiętajcie kobietki jest takie pow: co jest do wszystkiego to jest do niczego!

Gość ela77
witajcie, ja tą farbą robiłam włosy mej mamie która w podeszłym wieku ma już je przerzedzone cienkie i dużo siwizny- akurat ta koloryzacja poprawiła jej stan więc jak najbardziej polecam do takich przypadków- nie wiem może to zależy od włosa skoro tak piszecie? Trzeba spróbować bo każdy włos pewnie inaczej reaguje.|Pozdrawiam. Elżbieta

Gość fryzejrka dorota
witam, moja znajoma fryzjerka była na szkoleniu producenta tej farby i nie przekonała się do nich , podobno firma ma ciekawe kosmetyki do pielęgnacji ale bardziej domowej bo małe pojemności więc dla salonów mało motywujące oraz wysokie ceny . Słyszałam w środowisku że jak z włoskich firm to Fanola ( o ile nazwy nie przekręciłam ) jest dobra, ja jednak osobiście polecam markę Goldwell.

Gość dogosc
Po roku powróciłam z moją fryzjerką do tej farby :) obecnie uzywam odcień 7.7 . Farba jest z kreatyną która cudnie włosy nabłyszcza daje fajne refleksy w słońcu . Wcale nie zmywa się szybko . Jak wiadomo jeśli mamy włosy farbowane powinnyśmy używać szampony i odżywki do włosów farbowanych . Farba cudna , pokrywa siwę włosy czego nie mogę powedzieć o włoskiej firmie fanoli ponieważ wczesniej takiej firmy używałam . Jest farbą droższą ale warto. Są to farby profesjonalne także powinna ta farbę nakladać fryzjerka która wie jak rozrobić farbę w jakich proporcjach i jak nakładać.