sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Mam problem moja żona obgryza paznokcie nie tylko u rąk ale i u nóg. Nie wiem czy taka jest moda czy wy też tak robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 3, 2012 aha no taa. to macie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kavok Napisano Lipiec 3, 2012 to jest objaw nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Po prostu mnie to odrzuca! nie wiem co mam zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mydlana operetka Napisano Lipiec 3, 2012 rozwiedź się jak masz taki problem...kurde człowieku wiele osób tak ma, niestety wszystko tkwi w psychice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Zacznij też tak robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 bez paniki, taka moda, wyczytalam w cosmo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 bo wy ciągle ją tu obrażacie i później ona mi takie cyrki odwala w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 kochanie lekarz kazał ci leżeć i brać zielone tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 racja dziubasku, dzieki za wstawiennictwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 3, 2012 serio? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 no przeciez leze a ty mi podajesz tabletki zabko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Jedziemy do Kopytkowa za nie cały miesiąc. Nasza Skoda śmiga jak talal do tego przyczepka ech lezka w oku. PORTKI ZAKŁADAM ŻONKĘ PAKUJE DZIECKO I JEDZIEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 3, 2012 no to zazdroszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 To co moja kokoszka ma to żadna tu ni ma skoda rocznik niezjechany przyczepa kempingowa zapuscimy sobie wszystkie rybki śpią w jeziorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 oj dziubasku ty moj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Nie długo moja pupeczka dostanie kozaczki koloru białego bedzie jak ta przyczepa kempingowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 dales mi juz juz jedna pare na urodziny i nastepna na gwiazdke wiec tym razem moga byc np. landrynkowe - slodkie jak nasza milosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Plenerowa to twoja przyczepa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 tak, a co? fajna? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Lipiec 3, 2012 No musi być patriotycznie. Przy okazji ładna sukienka ślubna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 3, 2012 po babci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Kupowaliśmy ją praktycznie nową od twojej znajomej ale ty jesteś!!! plujesz w rękę która cię karmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 3, 2012 i co z tego wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Bądź dla żony miłym a ona po babci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 4, 2012 no tak mąż fajny... tylko pozazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Pupeczko widzisz jak mnie chwalą co myślałaś ? portki nie długo krótkie włożysz i zapujesz się do przyczepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BELLA__BEAUTIFUL 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Plenerowa ten pan w dresie to szwagier? bo wiocha tak w dresie przyjść na ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claudia Catherina20 0 Napisano Lipiec 4, 2012 dres galowy haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLGA__YYY 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Po sposobie pisania dobraliście się jak w korcu maku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach