Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliengirl5555

Boję się, że do końca życia będę dziewicą

Polecane posty

Gość aliengirl5555

Chyba żaden chłopak mnie nie zechce..z twarzy nie jest źle, ale ciało mam okropne :( Gdzie ja znajdę takiego, który naprawdę by mnie kochał i moje niedoskonałości? Nie potrafię się swobodnie czuć, bo na każdym kroku widzę dziewczyny z ciałem jak modelki, które nie mają żadnych problemów, najwyżej co włożyć na dzisiejszą imprezę... Najgorsze jest to, że nie znam żadnego chłopaka, nawet się nie całowałam, przytulałam, nic..

Gość aliengirl5555
i tez nie wiem gdzie szukać wartościowych chłopaków, ale cięzko jest żyć z tą świadomością, że na świecie jest tyle pięknych dziewczyn więc kto by mnie chciał i po co :(

Gość kodk
ile masz lat

Gość aliengirl5555
i to już nawet nie chodzi o to, co napisałam w temacie czyli dziewictwo, to chodzi ogólnie o posiadanie chłopaka i bycie z kimś

Gość aliengirl5555
20

Gość kodk
e to luzik, jeszcze jestes mloda

Gość malutkaaaaaaaja
nie martw sie kazda potwora znajdzie swojego stwora. miałam taką jedną znajomą która była jak pasztet miała zepsute zęby i w ogóle obleś z niej był ubierała sie jak z dziadówa a teraz urodziła dziecko ma 22 lata chyba albo 21, przyjdzie na ciebie czas :)

Gość aliengirl5555
no ale czy to nie jest dość dziwne, że jeszcze nikogo nie miałam?? ja nawet rzadko kiedy gadałam z chłopakiem, więc gdyby ktoś kiedyś do mnie podszedł, to nie wiedziałabym o czym gadać, co powiedzieć czy tak wypada czy jak czy srak ...:(

Gość malutkaaaaaaaja
zacznij gdzies wychodzic ze znajomymi jakies imprezy spacery po parku napewno sie ktos znajdzie :) powodzenia

Gość aliengirl5555
dzięki :) ale nie napisałam, bo ja nie mam znajomych, jestem zupełnie sama

Gość Jesli myslisz o sobie w ten
sposob to dlaczego inni (zalezy ci na adoratorach) maja myslec inaczej?

Gość malutkaaaaaaaja
ja tez jestem małomowna i znalazłam sobie kogos:) napewno sam do cb przyjdzie a jeśli chcesz to przyspieszyc to zajżyj w necie jest tyle portali :) nie słuchaj mnie pijana chyba jestem hihi ale mowi poważnie nie masz się czym przejmować :) dam sobie ręke uciąć ze prędzej czy później znajdziesz kogos albo ktos znajdzie ciebie tylko musisz to zauważyć

Gość aliengirl5555
nie jest łatwo zmienić swój sposób myślenia, jak od małego siebie nienawidziłam, ale to prawda że inni nas postrzegają jak my sami siebie

Gość aliengirl5555
to dobrze, że nie jestem sama, bo jak tak patrzę po ludziach to oni zawsze mieli pełno znajomych, przyjaciół, chodzili na imprezy, spotkania, grille, do kina, mieli swoje powiedzonka itp itd a ja zawsze nic na uboczu...

aliengirl5555 Nie wiem od czego to właśnie zależy ze innym osobom w życiu się jakoś szczęści a znów inni nie mają do niczego szczęści. Nawet na forach jest trudno o poznanie kogoś a niektórym osobom to się udaje.

Gość aliengirl5555
no właśnie, ja do niczego nie mam szczęścia... źle temat napisałam, bo dziewictwo dziewictwem, ale ja naprawdę chcę się zakochać i mieć przyjaciela

Gość Deflorator 24h
Czego się boisz głupia?:classic_cool: No chodź!!:classic_cool:

Gość aliengirl5555
o i widzicie? na tym świecie albo są zboczeńcy albo idioci, którzy lecą na cycki, długie nogi i dupę, a gdzie są ci inni no gdzie?

Do aliengirl5555 Wiesz ja też nie potrafię pięknych słówek układać i piszę chaotycznie a to na pewno ma duże znaczenie. Na pewno ci szczęście, szybciej niż mnie bo moje marzenia już o wszystkim wygasły.

Gość trudności
Wycwicz ciało będziesz zgrabniejsza. Codziennie godzina ruchu zobaczysz po 4mc super efekty

Gość aliengirl5555
dlaczego wygasły? a Ty ile masz lat? ja mam te 20, ale czuję jakby nie wiem 40...jestem jak stara baba, bez życia bez niczego, zostawiona sama sobie, aby do śmierci

Gość aliengirl5555
to nie chodzi o wagę, chociaż z nią męczę się całe życie, po prostu od szyi zaczyna się istna tragedia, może tylko dla mnie al nie potrafię się zaakceptować, a przez to jak się czuję nie potrafię się otworzyć na innych, nie mówić kiedyś w przyszłości o seksie, najwyżej przy całkowitych ciemnościach

Gość trudności
Jestem sporo starsza od Ciebie i wiem że mam jedrniejsze ciało niż w Twoim wielu jak byłam. Na prawdę godzinka sportu i zobaczysz. Lepiej się poczujesz psychicznie i przyciągniesz faceta:) jeździj teraz jak jest lato na rowerze, tylko energicznie. pływalnia działa cuda, aerobik.

Gość gryczana kasza
dzięki no pewnie, że sport daje szczęście, ale mi się nie chce, chociaż kocham rower, może na nim coś wyrwę, no kurcze to nie jest łatwe

Gość aliengirl5555
haha to ja alien ta gryczana :P