Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tgbhu

problem.

Polecane posty

Gość Tgbhu

Witam. Ostatnio mam spory problem. Wlasciwie nie wiem jakiej natury. Non stop zmieniam zdanie. na nic konkretnego nie moge sie zdecydowac. nie umiem. Mam chlopaka. jestesmy ze soba juz pol roku. zawsze bylo dobrze. widywalismy sie bardzo czesto z racji tego,ze czesto razem jezdzilismy do szkoly. Teraz gdy zaczely sie wakacje nie moge przyzwyczaic sie do tego,ze biedny ma sporo roboty. nie moze przylatywac na kazde moje zawolanie (czasami mysle. ze nie chce). Zrobilam sie narzekajaca i z pewnoscia męcząca , chodz On tego nie okazuje. Bardzo, ale to bardzo rzadko sie kłócimy. Nasze stosunki sa bardzo dobre. dlatego boje sie ze moimi "fochami" wszystko zepsuje. po prostu biedaka znudzi moje marudzenie. Z tym ,ze ja powaznie jakos.. nie potrafie zapanowac nad tym. Tak sobie jecze i jecze. czasami wypomne ze dla kolegow czas znajdzie, a o mnie nawet nie pomysli. przez to ,ze sporo ma pracy teraz rozmawiamy tylko wieczorami. Najlatwiejszym wyjsciem ejst sobie znalezc jakies zajecie, prawda ? No.. byloby łatwo. gdybym tak umiala. Nawet jesli cos robie non stop mysle o Nim. wzielo mnie na serio. Wczesniej myslalam,ze to przelotny zwiazek. takie "zarty" . On tez bierze to na powarznie dlatego nie chce nic zepsuc. Boze jak sie rozpisalam. nie wiem jaki mam problem.. sama tego nie umiem okreslic. Nigdy taka nie bylam. Chyba tylko chcialam sie "wyplakac" tu .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować