Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sobie malopolska oswieci

EL-Mot Oświęcim Jan Campiel

Polecane posty

Gość a tak sobie malopolska oswieci

Witam proszę o opinie na temat tego ośrdka w miarę możliwości także o zdawalność oraz o warunki szkolenia:)?

Gość kursant 2011
Bardzo dobra szkoła robiłem kurs superr wykładowcy także instruktorzy zdałem prawko za pierwszym razem ale tylko dzięki wyszkolonej kadrze

Gość kursant 2014
Ja natomiast nie polecam ośrodka. Są inne lepsze ośrodki w tej cenie, bardziej dbające o kursanta i interesujące sie nim oraz wyszkoleniem go na dobrego kierowce. Sam właściciel który głównie zajmuje sie kursantami jest ok, jest człowiekiem o na pewno dużej wiedzy teoretycznej, aczkolwiek na jazdach praktycznych olewa kursanta z góry na dół zostawiając go samego sobie. Może kiedyś była to dobra szkoła, teraz odczuwam wrażenie jak by szkolili za karę, a nie z pasji. Mam nadzieje, że właściciel to przeczyta i weźmie sobie do serca. Na dzien dzisiejszy jestem zawiedziony. Nie polecam.

Gość gość
Piepszyc EL-MOT. Polecam KARCZME na PLACU POKOJU i barmanki lubiace paczki:-)

Gość baner96
Ja mam natomiast same pozytywne odczucia...egzamin poszedł bez problemów. Kadra profesjonalna...a co do placu...i zostawiania kursanta samego sobie...to na egzaminie na placu też się jeździ samemu...i to głównie o to chodzi...troche samodzielności i odpowiedzialności za własne zachowania. Polecam...

Gość Kadori
Bez zastrzeżeń:) Pan Janek świetnie prowadzi wykłady, jest bardzo kompetentny i ma dużą wiedzę. Jazdy też spoko :) polecam

Gość Kama3434
super osrodek, zdalam za pierwszym razem, wspanialy instruktor z powolania ( pan Janek), goraco polecam !!! :)