Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfhdhagch

Byłam dziś na pogrzebie.

Polecane posty

Gość dhfhdhagch

Byłam dziś na pogrzebie. Zmarła koleżanka mojej córki z liceum. Dziewczyna miała 18lat, w ubiegły piątek przedawkowała leki które zatrzymały jej akcje pracy serca. Nie wiadomo czemu to zrobiła. Była wesołą, zawsze uśmiechniętą, ładną dziewczyną. Nikt by nie podejrzewał, że może chcieć odebrać sobie życie. Na pogrzebie było dużo ludzi. Koleżanek i kolegów. Jedyne co mnie zdziwiło bardzo i zwróciło uwagę to fakt, że jej rodzice byli przez cały czas niewzruszeni! Jak by to nie była ich córka tylko ktoś daleki znajomy, a na pogrzeb wypadało iść.. Dziwne..

Gość aliengirl5555
może dlatego popełniła samobójstwo właśnie przez rodziców

Gość hold on to what you believe
A może byli na silnych lekach uspokajających, szukający wszędzie sensacji ignoranci!

Gość umma
a może byli naszprycowani mocna lekami uspokajającymi i dlatego stali otępiali....

Gość attttt
przeważnie odbierają sobie życie ludzie postrzegani prze innych jako uśmiechnięci i zadowoleni. przestrzegam przed odbieraniem rodziców jako winnych. ja też wyglądaałm jak niewzruszona na pogrzebie swojego syna. mój były mąż również. to wcale nie znaczy, że nie cierpieliśmy i nie będziemy cierpieli do konca życia

Gość dhfhdhagch
cos slyszalam , ze przez to , ze byla mocno zakochana w chlopaku a on nie umial trafic gdy sie probowali kochac

Gość jjuyjtuyjyuj
attttt a dlaczego Twój syn zmarł? przepraszam, że tak pytam, nie musisz odp

Gość attttt
marl na HIV znaczy AIDS

Gość attttt
zmarł podczas onanizmu

Gość attttt
zaraził sie od simona mola

Gość nie lubie takich ludzi
Jak ja takich jak autorka ludzi nie lubie .Przyjdzie to takie i gapi sie na Rodzine i ocenia .nie placza,nie histeryzuja , to pewnie zmarlego nie kochali .Płacza ,histeryzuja ,ale pokazuwe robia .Nigdy Wam do tych pustych łbów nie przyszlo ze ludzie roznie przezywaja .Ze mozna nawet na pogrzebie jeszcze nie dopuszczac mysli do siebie, ze ta bliska osoba umarla ???????