Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie,

Co myslicie o takiej figurze?

Polecane posty

Gość pytanie,
wiem :) jakieś inne uwagi?

Gość mam tyle samo wzrostu
i ważę 20kg mniej :O i nie wyglądam na anoreksję,drobna jestem, mam 55cm w talii, Ty masz ciut większe cycki ale to popracuj nad talią by była wąska, a nad tyłkiem by był jędrny. no i tak z 7 kg moglabys zrzucic

Gość pytanie,
dzięki:) dobrze wiedzieć, ile kobitki z moim wzrostem ważą i mierzą

Gość pytanie,
a śmiejcie się do woli:P

A co, zle? Wg kazda powinna wygladac niczym kandydatka do programu top model, inna juz chujowa. Poza tym z gory wiadomo, ze autorka zdjec nie ma pojecia o tym, ze zagoscily na forum

Gość a czego sie spodziewalas?
pytasz to Ci odpowiadaja:P Sama nie widzisz, ze masz spora nadwge:O?

w sumie mam 85/55/90, ale mam małe dłonie, nadgarstki itp wiec u Ciebie mysle 70cm w talii, i 55 kg bedzie w sam raz:) byś smuklejsza była a to nie jest mission impossible by taki eefekty osiągnać

Gość zero cyckow, zero talii
wielka dupa. Nieladna figura.

* nadwage.

bardzo grube nogi przede wszystkim.

Gość pytanie,
jest parę osób, które mówią mi, że wyglądam szczupło, ale chyba tylko w porównaniu z nimi samymi :) dostaję z paru stron sprzeczne informacje, więc chciałam zweryfikować, jak jest faktycznie :) dzięki za opinie, już wiem, że muszę się ostro wziąć za siebie:P

Nie musisz sie brac. Po prostu masz chujowa figure z natury. Cokolwiek zrobisz zawsze tak bedzie. Z typowej gruchy bez talii i cyckow nie zrobi sie klepsydra.

Gość pytanie,
no wiem:( ale może akurat uda mi się wyszczuplić talię i uda?

nie przesadzaj, bo biust ma,jak schudnie bedzie dobrze:P

Poleci ci z gory najpierw czyli cycki, ramiona i co tam jeszcze masz szczuplego. Na koncu biodra i nogi. Taka figura. Mozesz zaczac sie ubierac tak zeby poprawic figure wizualnie. Odchudzac sie nie musisz bo gruba nie jestes.

ideały się odezwały, z talii zjedziesz od razu lepiej będzie wiesz ostatnio portale o tej całej Cyrus piszą na plotkarskich portalach, zobacz jak ona się zmieniła, jeszcze z rok temu masywna jak dla mnie, a teraz szczupła laska a cyckó większych od Ciebie nie ma, i wszyscy się nią zachwycają. tyle, ze ona ćwiczy dużo. poogladaj sobie jej foty i zobacz jak duzo jest mozliwe

Gdzie ten biust kiedy roznica miedzy talia i piersiami to jedyne 8cm? na zdjeciu biustu nie widze zadnego. Aby za duzy stanik.

jak zacznie się głodzic to wiadomo, nie wiem kto wymyslil ze do odchudzania sama dieta wystarczy :O ruch jest wazny

Ze he? A co ma ruch do tego i dieta? Jesli sie cwiczy i je lepiej to najpierw chudnie sie z partii ktore na chudniecie sa najbardziej narazone. Gdzie to jest napisane ze np biegajac gubimy tluszcz z nog i tylka tylko i wylacznie? :o

jakos dziwnym trafem są laski które dzięki odpowiednio dobranym ćwiczeniom rozłożonym w czasie (a nie, że teraz natychiast ma byc efekt) i chudną równomiernie albo w większośc z partii tłustych. nigdzie nie napisalam, ze da sie cycki pozostawic nieruszone, ale lepiej 2 cm w cyckach i 7 w talii niz w ogole. ale te które albo się głodzą, albo nie wiedza jak cwiczyc to jasne, taki efekt sie nei uda ide spac🖐️