Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossss

brązowa wydzielina

Polecane posty

Gość ktossss

Witajcie, mam problem, zacznę od tego że od czterech lat stosuję tabletki anty, do tego prawie za każdym razem używamy prezerwatyw, zdarzyło mi się ostatnio wymiotować tyle że w nocy, drugi raz był osiem dni później. miało to miejsce jakieś 3 tygodnie temu, a teraz mam taki dziwny kolor śluzu taka kawa z mlekiem, najpierw było go trochę i przez jeden czy 2 dni teraz po kilku dniach się powtórzył, i jest odrobinę go więcej, nigdy czegoś takiego nie miałam, więc nie wiem co to może oznaczać odczuwam lekki ból podbrzusza, czy to może być ciąża ? był ktoś w takiej sytuacji, bardzo proszę o pomoc a i okres mam dostać za 4 dni

Gość nananajsjd
to moze byc ciaza, zrob test :)

Gość ktossss
czemu tak uważasz ? trochę się boje ;/

Gość ktossss
był ktoś w takiej sytuacji ?

Gość to jest obrzydliwe..
co piszesz... Zamiast tu się wywnętrzać, idź do ginekologa....

Łączyłaś może ostatnio opakowania albo skracałaś przerwę? Póki co zignoruj. Jeśli się powtórzy wówczas idź do ginekologa.

Gość ktossss
właśnie nie, cały czas biorę te same, i nigdy nic takiego nie miało miejsca, może to przez te wymioty bo jedną tabletkę zwróciłam po 3h a drugą zaraz po 10 min, więc nie wiem, do ginekologa pójdę ale najpierw trzeba czekać na wizytę, no i teraz mam ten okres mieć więc pójdę dopiero jak mi się skończy

Gość ktossss
wzięłam ale następnego dfnia tak jak miałam ją wziąć

Nie o to chodzi. Skoro nie uzupełniłaś prawdopodobnie (ta pierwsza prawdopodobnie się wchłonęła) zwymiotowanych tabletek to dlatego pojawiły się plamienia.

Gość ktossss
możliwe, przed chwilą zrobiłam test i jest jedna kreska więc to raczej nie ciąża

Gość umami
Autorko - a nie masz ulotki i nie potrafisz przeczytać co robi się w przypadku wymiotów? Namieszałaś sobie w ogranizmie i jeszcze piszesz tak jakby to było normalne, że wymiotowałaś i nie zażyłaś natychmiast następnej tabletki. Jakbyś się zainteresowała to byś wiedziała, że można wziąć mniej niż 21 tabletek i jest ok.