Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekko

mam 18 lat jestem chlopakiem i mam...

Polecane posty

Gość tomekko

Anoreksję. Obecnie przy wzroście 176 ważę 51. Zaczęło się w 1lo bo byłem gruby i się smiali. Ale za daleko to zaszło. Nie umiem sobie pomoc a rodzina ma mnie w d... A ja próbuje jeść ale co zjem to zwracam albo wyrzucam jedzenie .

Gość tomekko
Kłamstwo opanowałem do perfekcji. Środki na przeczyszczenie załatwimy mi jelita czasem robię z krwia

Gość tomekko
Nie mam na nic siły. Zmuszam się do jedzenia ale większych ilości nie przyjmuje bo albo zygam albo mam biegunke

Gość tomekko
Ale gdzie iść? Rodzinny juz mnie wyśmiał powiedział ze w okresie dojrzewania waga może wariowac

Gość tomekko
Znalazłem to forum bo nie mam się komu wyżalić. Na godzien nosze dwie bluzy i spodnie od dresu pod jeansy nawet dziś bo jest mi zimno cały czas i nie widać ze jestem tak chudy

Gość tomekko
Ale widzę ze nikt tu mi pomoc też nie chce

Gość peters543
widzisz piotrek masz 18 lat i widzisz ze masz problem chociaz tyle ja jestem troche starszy i cos mi odjebalo i widze jedynie sens tylko wtedy kiedy sie glodze tylko to sprawia mi radosc i daje jakis sens poszukaj pomocy u psychologa szkolnego czy jakiegokolwiek dopoki nie jest za pozno

Gość tomekko
To ide

Idź do psychologa, psychiatry, diabetologa, neurologa, czy do kogoś tam. A najlepiej poproś o skierowania do wszystkich (do psychologa nie trzeba) i może któryś się zainteresuje twoim problemem :D To tak pół żartem, lecz i pół serio

Gość tomekko
Ja chce rzucić szkole.ile ważysz?

Gość peters543
jesli chodzisz do liceum to idz do spychologa szkolnego, jak sie wstydzisz to spisz sobie jakos jego numer i zadzwon poza szkola!!! zebys nie musial sie tlumaczyc innym

Gość tomekko
chce rzucić bo tyle złego tam mnie spotkało. Mi też glodzenie się sprawia przyjemność bo to jedyna rzecz która kontroluje i jedyny mój sukces

Gość peters543
mam 184 i waze 64 wiem ze to nie malo i chce jeszcze mniej

Gość tomekko
U mnie w szkole chyba nie ma bo to prywatna buda. Chyba zajebie starym kasę i pójdę prywatnie . Oni nic nie widza.

Gość peters543
sprobuj sie skontaktowac z tym psychologiem szkolnym. znajdz jakos numer i umow sie poza szkola on/ona napewno cos Ci doradzi. jestes jeszcze na starcie w dorosle zycie i duzo mozesz odkrecic jeszcze

Gość tomekko
Ja 51. A ważyłem 89!!!! Półtora roku temu. Jak się rizboore to oswiecim

Gość tomekko
Dziś sobie uświadomiłem co zrobiłem bo pierwszy raz zemdlalem. Dobrze że był kolega u mnie

Gość peters543
umow sie z jakims telefonicznie, jak masz mozliwosc to prywatnie i ten moze ci cos poleci do jakiegos isc dalej jak sie zaprac za ten problem

Gość tomekko
Próbowałem zjeść czekoladę to mam biegunkę teraz straszna. Jedyne co mogę jeść to serki Danio - jeden na cały dzień po łyżeczce co dwie godziny. To jest mój obiad śniadanie i kolacja.

Gość tomekko
Boje się ze mnie w psychiatryku zamkns i będą karmić na sile

Gość tomekko
Nie chce iść do szitala!!!!!!

Gość arya
nie masz anoreksji tylko bulimie , tak czy inczej to się leczy...

Gość tomekko
dobrze ze są wakacje to nie muszę z domu wychodzić.moge siedzieć w pokoju tylko

Gość peters543
widac ze jestes mądry- potrafisz trzezwo ocenic sytuacje! napewno Ci się uda z tego wyjsc tylko musisz zlapac ten -pierwszy kontakt z psychologiem który dalej Ci pomoże, ustali co robić, ja niestety niegdy nie bylem u zadnego wiec nie wiem jak to wyglada. ale jedno jeste pewne nie marnuj dluzej swojego zdrowia i planuj jak zadzwonic i spotkac sie z jakims psychologiem

Gość tomekko
Mam anoreksję. Bo się głoszę a zwracam bo żołądek nie przyjmuje nic bo przestał produkować sok

Gość tomekko
Tak ale dziś mowie tak a jutro mi się zmieni juz kilka razy tak miałem. To jest silniejsze

Gość arya
choc nie bulimia to tez nie jest bo przy bulimii czlowiek sie napycha do bolu a potem wymiotuje ale anoreksja to tez nie jest bo chcesz jesc a nie mozesz , moze kup sobie w aptece takie krople na zwiekszenie apetytu

Gość tomekko
Samemu się nie da? Oni mnie zabija ! Jak się dowiedzą.