Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeelpp000

nerwica natręctw

Polecane posty

Gość heeelpp000

zaczpił mnie jakiś koleś i podałam mu rękę, bo zacząl coś do mnie gadać(wydawał sie byc trzeźwy) ale teraz po podaniu ręki jemu mam takie obrzydzenie, umyłam tą rękę kilka razy, zdezynfekowałam alkoholem i wgle ale mam dalej taki wstręt, nic nie poradzę ale mam obsesję na punkcie zarazków nie zarażę się niczym ani nie złapę choroby prawda??? prawda???

Gość też nie lubie podawac nikomu
ręki najwyżej możesz dostać kurzajek :p

Gość heeelpp000
ale sie nie zarażę sie niczym powaznym ani hivem??? sorry ale mam obsesję na tym punkcie :(:(

Gość hivem ??????????????
no nie żartuj niczym sie nie zarazisz śpij spokojnie

Gość nie zarazisz sie
Tez mam fobie i rozumiem Cie , ale jesli nie masz ranek i nie tarlas oczu to nic Ci nie grozi ,przez nieuszkodzona skore sie nie mozna zarazic . Nawet jakbys miala ranki , a on mial HIV to nie ma szans ,bo HIV sie trudno zarazic w taki sposob (potrzeba sporej kropli swiezej krwi w kontakcie z rana swieza i to nie ma gwarancji . HCV jednak mozna by bylo sie zarazic , ale musialby ty i on miec spore ranki , zakladajc ze on mial hcv .

Gość heeelpp000
na pewno??? powtórzcie mi to kilka rady, ja wiem że to moja psychika i wgle, ale KTOS mi musi to powiedziec, na pewno bedzie wszystko ok?? mam wrażenie ze każdy mój ciuch, każda jedna rzecz którą miałam na sobie/przy sobie jest teraz wstrętna i brudna :(:(

Gość zioło thc
to w jaki sposób będziesz się kochała z chłopakiem kiedys ?

Gość nie zarazisz sie
Bakteri sie nie ma co bac bo woda zmywa 90 % bakterii ,dobrze jest myc rece pod bierzaca woda przez 30 sek . Z wirusami gorzej ale wirusy takie jak HIV czy HCV przenosza sie tylko przez krew .

Gość magda7873
dobrze ci radze, lepiej idz zrob sobie badania na hiv, ja robilam dwa razy bo chodzilam czesto do dentysty i mialam schiza ze sie zarazilam.

Gość heeelpp000
słuchaj, to działa w taki dziwny sposób, wiesz, ja zyję normalnie i pracuję, mam duzy kontakt z ludźmi(podawanie ręki i wgle) ale nie mam z tym problemu(myję trochę często ręce ale nie bez przesady), ale czasem gdy jakiś podejrzany osobnik mi podaję rekę to od razu mam fobie, wiem ze to głupie i wwgle ale nie umiem sobie z tym poradzić, to psychika, teoretycznie powinnam mieć taki problem z każdym kto mi podaje dłoń czy coś ale tak nie jest, problem jest z nielicznymi(gdy jak ktoś zauwazył powyżej ma jakieś rany), wtedy mam na tym punkcie obsesję..:(

Gość heeelpp000
z dentystą jestem ok :D

Gość heeelpp000
ok, to juz mnie uspokoiliście, wszystko jest ok, będe ok, jutro wypiorę ciuchy, umyję reće będzie nowy wspaniały dzień :) i jest :classic_cool:

Gość tajemniczaEsther
masz hiva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie zarazisz sie
Popytaj w aptece o spirytus do dezynfekcji rak i wtedy jak Ci sie takie cos przytrafi ,zdezynfekujesz sobie rece dla wlasnego poczucia komfortu i zapomnisz o problemie . Ja ma w domu zawsze spirytus w zelu do dezynfekcji rak 85% ale 70 % tez wystarczy .Zabija i HIV i HCV o innych bakteriach nie wspomne ,ze spirytusem nie maja szans hi hi .

Gość tajemniczaEsther
podobno teraz tak robia narkomani ze maaja taka malenka pinezke w dloni nawet nie czuc bo to taki maly bolec ma i sie wkluwa przy podawaniu dloni i sie czlowiek zaraza ................................