Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrvrwv

CO WAZNIEJSZE U FACETA TWARZ CZY WZROST?

Polecane posty

Gość wrvrwv

Co wazniejsze zeby mial twarz z fajnymi rysami oczami itp i zeby byl conajmniej wzrostu partnerki do okolo 10 cm wyzszy czy lepszy bardzo wysoki (np z 30 cm) bez wzgledu na wyglad, twarz i budowe ciala ??

Gość mjfvkgmjfgjib
twarz

Gość dshkle
twarz

Gość wysoki i ladna twarz
:) bo tacy sie zdarzaja. dla mnie najlepiej ok 180. moj tyle ma do tego z twarzy superprzystojny, po 4 latach wciaz mnie oniesmiela. budowe tez ma fajna. tak ze autorze nie dowartosciowuj sie. wzrost jest wazny. faceta mojego wzrostu pozostawiam kobietom majacym 150 w kapeluszu :D

Gość lilllllaaaaaaaaaaaaaaaa
wzrost! budowe mozna zmienic,pal licho twarz ,zgasi sie lapke i tyle

Gość avp2
ciekawe to jest ze zawsze w takich tematach laski pisza twarz a pozniej na ulicy tylko z dryblasami laza, klient czesto wyglada jak kuriozalne nieporozumienie i jest jedynie wysoki ale kolo niego idzie piekna doopa i jakos nie patrzy na to ze facet ma beznadziejna twarz szeroka doope albo waskie ramiona. Przyjrzyjcie sie,

Gość do wysoki l ladna twarz
180 to napewno nie jest wysoki zwazywszy jeszcze na to ze na faceta 175-176 mowi sie "kudupel, konus, karzel" itp wiec 4-5 cm wiecej to napewno nie jest wysoki. No na zdrowy rozum jezeli 175 to karzel to wysoki to bedzie gdzies tak minimum ze 190 albo i wiecej

Gość zawarlismy ten zwiazek w pazdz
wzrost! budowe mozna zmienic,pal licho twarz ,zgasi sie lapke i tyle chyba dla ciebie :D Nie wiem jak mialabym sie męczyć z brzydkim facetem, no sorry ale twarz to dla mnie podstawa...

brzydcy sa wierniejsi,:)

Gość wysoki i ladna twarz
napisalam ze dla mnie idealny wzrost u faceta to ok 180. nie napisalam ze taki mezczyzna jest wysoki. ale napisalam ze lepszy wysoki z fajna twarza. sama mam jakies 165cm wiec taki sredni wzrost jest w sam raz. ale wolalabym wysokiego i przystojnego niz takiego mojego wzrostu i przystojnego. dla mnie 175-176 to tez sredni wzrost. 170 to kurdupel. 175-180 - sredni powyzej 185 - wysoki.

Gość zawarlismy ten zwiazek w pazdz
chciałabyś brzydkiego faceta tylko dlatego że -być moze- Cie nie zostawi?? To chyba nie zależy od wyglądu

Gość to ja was zaskocze i powiem
ze u mnie na roku jest 2 kolesi (u mnie na roku jest z 50 osob) ktorzy maja gdzies tak wlasnie po 175 i kobiety krzycza ze to 'ciacha', bija sie doslownie o tych kolesi, jeden zmienia te laski jak rekawiczki. Jest pelno od nich wyzszych i za nimi tak nie biegaja dziewczyny wiec nie wiem jak to sie ma ten wzrost do powodzenia ale cos tu sie kurwa nie zgadza

zawarlismy zwiazek-,masz racje.Pytanie bylo o wzrost czy twarz,wole brzydkiego i wysokiego,. Powod: mam kompleks wlasnej twarzy,ok? wiec wole brzydala tez.