Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja:)

Ktoś coś wie??

Polecane posty

dostałam zaproszenie na darmowa kolacje i odebranie darmowej wycieczki nad morze lub w góry.. co o tym sądzicie? napewno to nie jest darmowe ale może poprostu tańsze od normalnego wyjazdu? czy ktos z was był na takiej wycieczce??

Gość Semplice
wycieczka taka połączona jest ze sprzedażą jakis produktów. A że produkty mają 5% wartości ich ceny, to oplaca się i tak postawić uczestnikom kolację :)

no tak. ale co z ta cała wycieczka? czy to sie oplaca czy na własna reke lepiej jechac?

Gość Semplice
zawsze w grupie się bardziej opłaca, tylko pytanie czy o taką formę wycieczkowania Ci chodzi :)

chodzi o to, że ta babka co do mnie dzwoniła to powiedziała ze nan do odebrania wycieczke darmową podobno nad morze lub w góry dla dwóch osób. Pobyt jest niby za darmo. Więc chciała bym wiedziec czy żeczywiscie cały pobyt jest opłacony czy tylko kilka dni i jak pojade to nie będe miała za co wrócić bo mnie tak podlicza hehe może ktoś był na takiej wycieczce..?

moi rodzice na tym byli, dostali kolację, nie musieli nic kupować z tych produktów co im proponowali, i dostali karnet na wycieczkę w góry na od 2 do 7 nocy, pobyt mają zapłacony ale muszę wykupić w tym pensjonacie jedzenie, które kosztuje 50 złoty od osoby.

Gość Semplice
nie pojedziesz to nie przekonasz się. Zawsze jest w tym coś ukrytego....pobyt za darmo, transport trzeba opłacić, transport opłacony, to podatek jakiś Ci każą zapłacić. Ja od darmowych ofert trzymam się daleko, bo nie ma nic za darmo na pewno!

jwcbd naprawde? to nie trzeba jechać na cały tydzień? i tylko 50 zł od osoby za jedzenie? jak tak by było to z miłą chęcią bym pojechała w takim razie:) w sumie to taniej niż na własna ręke:)