Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfhdhagch

Moja córka uprawiała seks!

Polecane posty

Gość dhfhdhagch

Wczoraj przyłapałam moją 18 letnią córkę jak uprawiała seks z jakimś typowym mięśniakiem z siłowni! On około 30stki. On to już dorosły mężczyzna z potrzebami, a moja córka to gówniara i co tu więcej mówić.. Powiedziała tylko, że to jej chłopak z kktórym jest już od roku, a sypiają ze sobą od połowy roku i, że się zabezpieczają. Brak słów. Gdzie ta dziewczyna ma oczy przecież nie trzeba się bardzo wysilać żeby domyślić się, że on traktuje ją jako małolatę do seksu! Ale moja córka zaślepiona! Gdzie zrobiłam błąd w jej wychowaniu? Teraz pokłóciła się że mną i się nie odzywa. Wstyd mi za nią!

Moja mama nieźle by mi za takie coś wpierdoliła za przeproszeniem. Ja mam 17 lat mój chlopak o 5 lat starszy. Zapoznalismy sie jak ja mialam 14 a on 18. I tez glupio zrobilam bo zaledwie miesiac minal od naszego bycia razem a zaczelismy sie kochac. Ja poprostu tego chciałam.. Jesteśmy już razem 3 lata i 3 miesiace i wiem że on nie jest ze mna dla seksu tylko.

Gość djdhdhy
No tak, nie dość że tępa to na dodatek ruchawica 🖐️ Różowa pochwa :D

Powiem Pani że ona jest pełnoletnia ale uwazam ze zdecydowanie jest dla niej za stary bo to dojrzaly mezczyzna i raczej tacy to tylko mlodych lasek szukaja i na seks

Gość Monia_a_a_
oburzyłaś się jakby twoja córka miała 13 lat a nie 18. To z kim się spotyka i z kim sypia to jest jej sprawa! Jej facet musi się podobać przede wszystkim jej a nie tobie. Oczywiście lepiej gdybyście nie pałali do siebie nienawiścią z ewentualnym przyszłym zięciem, ale z tego co czytam to taki, żeby ci się podobał to się chyba nie urodził jeszcze. Nie na tym życie polega, żeby spełniać życzenia rodziców. Jakby teraz okazało się np. że jest lesbijką to pewnie też pytałabyś gdzie popełniłaś błąd. Niestety nie popełniłaś, ten błąd nadal jest w tobie. W twoim błędnym myśleniu. Nawet jeśli ten facet traktuje ją jak zabawkę dla seksu to ich sprawa. Ona sama musię się o tym przekonać i popełnić ten błąd. Może nie jest tak jak wygląda i on jest inny niz myślisz, a może to układ tylko dla seksu?

Mogę być i ruchawica,moja pizda,moja sprawa. Wazne ze dbam o siebie i do tej pory nie wpadlam. I jestem zdrowa a czy tak mlodo zaczelam sie kochac to juz moja sprawa.

Gość dhfhdhagch
Choć też przyznam, że gdy tak patrzyłam jak ten mięśniak rucha mi córkę w pupę, momentalnie zwilgotniałam i miałam wielką ochotę się przyłączyć do ich igraszek.

Gość dhfhdhagch
Podszywacz.