Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilciamilcia25

Szukam psa. Do pilnowania domu, do mieszkania na dworze. Raczej nie na łańcuch

Polecane posty

Gość kamilciamilcia25
no nic lecę bo muszę umyć dziurki - Pan przyprowadza dziś koleżków ;) wszelkie wpisy nade mną nie moje zamykam ten daremny temat

Gość jezuuu u u u
Zainstaluj sobie alarm na tej posesji, po co ci szczekający pies skoro i tak nikt nie zwróci uwagi na jego jazgot? Iwlamywacze z burkiem poradza sobie szybko i z latwosicia wiedzac ze caly tydzien jest tam sam) PS a tak na serio to bardzo glupie prowo

Gość kamilciamilcia25
karma kosztuje z 20 zł i starczy na 2 tygodnie dla dużego psa. Mokre jedzenie coś koło 7 zł na tydzień. To groszowe sprawy. Człowiekowi musiałabym zapłacić co najmniej parę stów :O

Gość gwg32t23
Wrzuć kilka szczeniaków kilkutygodniowych z jednego miotu i po tygodniu wróć sprawdzić który przeżył - ten będzie się nadawał na stróża

Gość kamilciamilcia25
Jest to jakaś myśl, żeby wybrać najsilniejszego szczeniaka, ale skąd ja wezmę cały miot? Nie znam nikogo kto ma szczenną sukę.

Gość gwg32t23
Idź do schroniska albo napisz na dogomanii, że chętnie przygarniesz 5 szczeniaczków, bo kochasz psy i ma duży ogród. Dadzą ci chętnie, a wtedy ty różnymi sposobami doprowadź do tego, żeby tylko jeden przeżył. Będziesz wtedy wiedziała, który jest najsilniejszy.

Gość kamilciamilcia25
To naprawdę fajny pomysł. :) Dzięki wielkie za sensowną podpowiedź.

Gość kamilciamilcia25
ja jestem suka ale nie szczenna przecież

Gość córka mafi
karma kosztuje z 20 zł i starczy na 2 tygodnie dla dużego psa. Mokre jedzenie coś koło 7 zł na tydzień. To groszowe sprawy. Człowiekowi musiałabym zapłacić co najmniej parę stów hahhahahhaha to nie dosc ze na łancuch to i zagłodzic, skad ty to bierzesz? z pudelka prosze cie? w mieszkaniu mam chichuach- mies koszt to koło 150zł, na działce mam 2 bulteriery to koszt 200zł ba nie na zime oczywiscie, bo wiadomo ze zima daje sie 2x jesc dzienni !!!

Gość kamilciamilcia25
No ale to nie moja sprawa że robisz wszystko żeby utyły i kupujesz najdroższą karmę. Ja będę kupowała najtańszą, bo pies nie zna się na formach. I nie będę bez sensu karmić 2 razy dziennie, ale raz w tygodniu.

Gość kamilciamilcia25
firmach*

Gość Zocha.
Kurwa to ja też mojemu owczarkowi muszę ukrócić ....nie dość ,że wydaję na niego 300zł miesięcznie ,to jeszcze panisko sobie zachorował i weterynarz skasował 2 stówki.

Gość kamilciamilcia25
I mam jeszcze pytanie. Czy buda jakaś jest potrzebna czy niekoniecznie? Bo tam są jakieś krzaczki, to pies się może pod nimi schować. Poradzi sobie chyba, co? Co do wody. Teraz jesień się zbliża, to wodę będzie miał cały czas, bo tylko postawię miskę i deszczówka będzie padać.

Gość kamilciamilcia25
A w zimę śnieg się będzie rozpuszczał, to też będzie miał wodę.

Gość kamilciamilcia25
mi tam do picia starczy mocz Pana no ale to jest w miarę regularne

Gość gość
Mam psa dużego do oddania i ta opcja byłaby super rozwiązaniem, bo nie chcem go dać do schroniska.lubi dużo biegać i podwórko było by dla niego idealne, alen ie nadaje się na łańcuch bo by zwariował, ani nie lubi kotów.

Gość gość
sama się autorko , uwiąż na łańcuch