Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusszkar

STUDIA proszę was o pomoc w wyborze kierunku

Polecane posty

Gość martusszkar

to są kierunku kompletnie nie wiem co wybrać ,jaki kierunek będzie przyszłościowy Administracja (2) Archeologia (1) Architektura krajobrazu (2) Biologia (2) Biotechnologia (2) Dietetyka (2) Edukacja artystyczna w zakresie sztuk plastycznych (2) Edukacja artystyczna w zakresie sztuki muzycznej (2) Edukacja techniczo-informatyczna (2) Ekonomia (2) Europeistyka (2) Filologia angielska (2) Filologia germańska (2) Filologia polska (2) Filologia rosyjska (2) Filozofia (2) Fizjoterapia (2) Fizyka techniczna (2) Historia (2) Informatyka (4) Inżynieria bezpieczeństwa (1) Inżynieria materiałowa (1) Kulturoznawstwo (2) Matematyka (2) Mechatronika (2) Nauki o rodzinie (2) Ochrona środowiska (2) Pedagogika (4) Pielęgniarstwo (2) Politologia (2) Położnictwo (2) Praca socjalna (2) Ratownictwo medyczne (2) Rolnictwo (2) Socjologia (2) Technologia żywności i żywienie człowieka (2) Turystyka i rekreacja (2) Wychowanie fizyczne (2) Zdrowie publiczne (2)

Gość manio ciekawski=)
doopodajstwo

Gość ghfhgfh
W tym roku idziesz na studia?

Gość KrolewnaZwiewna
Jak dla mnie nadal informatyka, pielegniarstwo, poloznictwo, ale do tego to twarda dupe trzeba miec.

Gość rudawieiorka32
pielegniarstwo i ratownictwo medyczne,zawsze będzie zapotrzebowanie,nawet jak wojna wybuchnie

Gość jablova
same studia tak naprawdę na niewiele się zdadzą... popatrz najpierw pod kątem ewentualnego stażu czy praktyk gdzieś w okolicy i dopiero wybierz odpowiedni kierunek. studia bez doświadczeń zawodowych to strata czasu.

Gość Adsgfs
Możesz iść na jeden z kierunków zamawianych. Chociaż ja bym Ci polecała: informatyka, prawo, medycyna, technologia żywności i żewienia człowieka itp... Chociaż może na polibudę idź? Mimo wszystko najwięcej z nich ma pracę

Gość Mam rozumieć, że jesteś tak
wszechstronna? Każdy z tych kierunków Ci odpowiada?:O Byle nie na prawo, jak radzi ktoś wyżej-bezrobotnych prawników juz jest nadmiar:O

Gość wylosuj sobie jeden z tej list
kompletna porażka, wybierasz się na studia a nie wiesz czego chcesz od życia i co cię interesuje.Masz jakieś uzdolnienia, bo rozrzut faktycznie jest olbrzymi.Minęły czasy kiedy studiowało się dla ciekawości, przyjemności i własnej satysfakcji ale jednak jakieś priorytety miec trzeba.WSedług mnie jestes bardzo niedojrzała, nie dorosłaś żeby studiować cokolwiek.

Gość o olsztynie każdy słyszy
technologia zywnosci

Gość triu
faktycznie jakas niezdecydowana jestes.. mozna sie zastanawiac miedzy 2-3 kierunkami ale nie cala lista :/ ja osobiscie moge Ci odradzic filologie. skonczylam germanska i z praca kiepsko.

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co zdawalas na maturze? bo co innego jest potrzebne na architekture a co innego na np dietetyke

Gość triu
a moze to prowo? bo Autor/ka rzucil/a temat i sie nie odzywa. poza tym podejrzana ta dlugosc listy..

Gość Graffiti Boy
wszystko to beznadziejne kierunki idź na cokolwiek nie zrobi Ci to żadnej różnicy

Po pierwsze kieruj się tym co chcesz w życiu robić b o nikomu nie jest potrzebny średni architekt, lekarz kujon, ani nudny nauczyciel. Po drugie zawsze możesz wybrać coś co pozostawia potem kilka dróg kariery do wyboru np. ekonomia, prawo...

Praca socjalna jest też dobrym kierunkiem, mam znajomych po tym i nie mieli problemu ze znalezieniem pracy. Nie mylić z socjologią :p