Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o pomoc...

Gdybyście mieli chwilkę czasu to bardzo proszę o wypełnienie tej ankiety

Polecane posty

9 . Czy jesteś stałym czytelnikiem jednego z w/w blogów? * Honorata "Honey" Skarbek Fashionelka Kominek Sara May Janusz Korwin-Mikke Kasia Tusk Michał Wiśniewski 20 . Jeśli istnieją jakieś blogi, które regularnie odwiedzasz, to wpisz proszę ich tytuły lub nicki/nazwiska ich autorów. * CZemu wymuszasz odpowiedzi na te pytania ?

wszytsko byłoby fajnie, gdyby nie pytanie 9 - nie ma opcji - żadnego

wypelnilam ankiete, ale skoro nie mozna tego zatwierdzic bz odpowiedzi na pyt 9 pewnie nie zostane uwzgledniona w wynikach

Gość Proszę o pomoc...
Już poprawiłam, przepraszam.

Gość no wlasnie, 9 , dlatego nie
moglam pisac dalej. Poza tym- przedzial wiekowy tylko do 45 lat,a potem nieujawnienie- dlaczego? Ja np czytuje tylko bloga osoby z mojej rodziny , nie ma takiej opcji. Interesuje sie ta osoba bardziej, niz przedstawiana przez nia tematyka. Wchodze takze w bloga znajomej, bo dotyczy aktualnosci, ktore dzieja sie w moim miescie. Mysle, ze trzeba jeszce mocno dopracowąć ankiete, chocby dopisywac do wyborów"inne"

Gość Proszę o pomoc...
NIE WYPEŁNIAJCIE - zwariowało i zrobiło mi z tego 90 pytań

Gość Proszę o pomoc...
Już wszystko poprawiłam. Faktycznie strasznie była ograniczona - przepraszam, nie zwróciłam na to uwagi, a dostałam od promotorki zatwierdzenie takiej formy i po prostu je przepisałam. Dziękuję przedmówczyni za zwrócenie na to uwagi