Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usia612

Dziwny pieprzyk na udzie

Polecane posty

Gość usia612

Jakiś czas temu wyszedł mi pieprzyk po wewnętrznej stronie ud. Był koloru skóry, lekko różowawy. Nic się nie działo, do czasu, kiedy zrobiło się ciepło, ocierając udo o udo zaczął mnie szczypać. Zakleiłam plastrem żeby go nie podrażnić. Wszystko ok. Teraz znów sobie go podrażniłam, pieprzyk urósł, a od wczoraj zauważyłam że zrobił sie czarny(jakby krew pod niego podeszła) i coś się z niego sączy. Jestem w 34 tc, wizyta u dermatologa jutro. Bardzo się boję, co to może być?

Gość usia612
nie wiecie może co to może być? Co mnie czeka na jutrzejszej wizycie?

Gość niussa
No chyba nie bardzo można pomóc. Może to faktycznie efekt podrażnienia przez materiał. Kiedyś miałam coś podobnego na plecach od stanika -samo zeszło. Ale nie pamiętam żeby mi się coś sączyło wówczas.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
róznie moze być,w ciąży komórki rakowe rozwijaja sie szybciej, wytnij to od razu, ciazy to nie zagrozi a lepiej dla ciebie

Gość usia612
Nie szłam wcześniej do lekarza, bo pieprzyk był mały, nic się z nim nie działo. Ale jak się powiękrzył i zaszedł krwią to się przestraszyłam. Jeśli trzeba będzie wyciać to wytnę. Mam nadzieje że takie znieczulenie miejscowe nie wpłynie negatywnie na ciążę.

Gość bgv
Idź koniecznie do lekarza, pewnie nic poważnego, ale takie rzeczy trzeba usuwać.