Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

test ciążowy a przeczucia.. miał już ktoś podobną sytuację?

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Witam wszystkie Panie:) 3czerwca powinnam dostać @ ale jej nie dostałam do tej pory. robiłam 3testy ciążowe ale każdy wyszedł negatywny. nie wiem czemu ale ja czuję, że jestem w ciąży a wizytę u ginekologa mam za tydziń w czwartek dopiero. czy ktoś z was mimo , że test był negatywny nosił już w sobie małe maleństwo ? :) testy rbiłam 10.06 21.06 3.07

Gość hmmmmm hmmm
to raczjen ie ciaza:O po takim czasei juz by wyszedl to raczej twoje urojenia:O

Gość Petuniaaa5
spotkałam się kiedyś z taką sytuacją (u mnie w przychodni), że dziewczyna wybrała się do lekarza rodzinnego z ólem brzucha i brakiem @. on wysłał ją do gin. gdzie ja akurat czekałam za swoją wizytą. ona się śmiała, że w ciąży być nie może bo tydzień temu robiła test. co się okazało była już w 21tyg ciąży. brzucha nie było widać bowiem była dość pulchna.

Gość a czemu autorko jestes
az tak glupia:O ? i nie poszlas na bete hcg?? UROJENIA!!!!!! jak ktos tu juz napisal po takim czasie juz by wykazal ciaze ponad miesac juz minelo a testy negatywne a objawy masz??????

Gość Petuniaaa5
ciąża urojona? heeh zostawię to bez komentarza żona-swojego-męża znasz taki przypadek czy po prostu takie jest twoje zdanie? :) pozdrawiam

Gość a czemu autorko jestes
Petuniaaa5 no to ze u kogos tak bylo nie znaczy ze u ciebie tez tak bedzie:D

Gość Petuniaaa5
głupia nie jestem a ja w przeciwienstwie do niektorych osob pracuje od rana do wieczora tylko dzisiaj mam wolny dzien od dwóch tyg boli mnie brzuch i nic poza tym

Gość przeczucia przeczuciami
hehehhehhhe to trzeba bylo isc dzis na bete:D a poza tym nie wierze ze nie mozna sie zamienic na popolusdnie czy wziasc wolnego dnia przez caly miesac hahahhaha hahahahahahahahah

Gość laluńkaaa
a ja wiedzialam od samego pocztaku ze jestem w ciazy mimo ze robione rpzed okresem tresty byly negatywne to i tak wiedziwlam ze ejstem i dopiero 3 test potwierdził ciąże. Od poczatku miałam mdłości i takie dziwne uczucia trudne do opisania. Wiedzialam ze cos jest na rzeczy. wiec autorko wszytsko mozliwe:-)

Gość kjkjf
trzeba bylo dzis isc na bete. Wynik jest tego samego dnia. Nie trzeba byc na czczo

Gość Petuniaaa5
no widzisz mam taką pracę, że nie mogę. żona-swojego-męża dziękuję za porady .

Gość Petuniaaa5
no w sumie mogłam to zrobić dzisiaj ale już poczekam tydzien i się dowiem wszystkiego .. moze to jakieś zaburzenia związane ze stresem. a jednak jest mozliwe ze test nie wykryje ciąży

Gość Petuniaaa5
ok w takim razie dziekuje

Gość do autorki....j
Petunia wydaje mi sie jednak ze po takim czasie każdy test wykaże ciążę.. najprawdopodobniej masz jakies zaburzenia także dobrze, że wybierasz sie do gina. powodzenia