Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka prawie tydzień

Jestem strasznie niezadowolona z nocy poślubnej,mamwrażenieżestraciłamcośpiękneg

Polecane posty

wiadomo że prawie nikt nie czeka z seksem do nocy poślubnej, ale wydawało mi się że tradycyjnie podczas nocy poślubnej dochodzi do zbliżenia hehe tym bardziej że byliśmy w pięknym hotelu. Ale mąż najpierw się tańczył a na koniec pił z kolegami i twierdził że noc miałam przedślubną z kimś innym (ciągle wypomina mi że nie byłam dziewicą)a on dzisiaj podczas seksu myślałby właśnie o tym, na słowa że nie takiej nocy marzyłam, on stwierdził, że on też i że sama jestem sobie winna. Wprawdzie większość osób idzie zmęczona po weselu spać ale i tak nie mogę przestać o tym myśleć.

Gość lantana z rana
A Twój mąż był prawikiem przed związkiem z Tobą?

Gość kazimerz pizdowąs
tylko kupa na klate przed snem uratuje ten związek!

Gość triu
wiesz, rzadko kiedy podczas nocy poslubnej dochodzi do zblizenia :P zwykle mlodzi sa tak pijani i zmeczeni ze zwyczajnie ida spac :P

Gość triu
a czy on byl prawikiem? bo jesli nie to takie wypominanie jest nie fair z jego strony

własnie wiem że większość osób śpi ale i tak czuję się z tym źle

on ma 21 a ja 27 przez pewien cczas był przekonany że jestem dziewicą bo mieszkalam na wsi hehe ale chyba wolałabym aby miał wcześni jakąś kobietę.

Gość quarrrtooo
to wy nie spaliscie z soba przed slubem ? jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktos moglby tak postapic w dzien wesela, chyba ze ma naprawde mega kompleks i nie moze zniesc ze nie bylas dziewica, nie wiem troche to dziecinne o ile to nie prowo

ze sobą spaliśmy przed ślubem, może dlatego mu nie zależało

Gość kos...
ja tez bym sie nie przespal z taka kobieta :)

ja czuję sie z tym źle,i o tym staram się rozmawiać, a on mi mówi że czuje się wyjątkowo źle gdy myśli o ty że k... wiłam się z innym, i że sama jestem sobie winna i taka rozmowa z nim. na dodatek używa wulgarnych snów.

Gość mnms
wiesz skoro jest taki mlody a Ty doswiadczona to nie dziwie sie ze nie moze tego zniesc. ogolnie dobrze Waszemu malzenstwu nie wroze. a brau poslubnej tak nie przezywaj, to normalne zupelnie, zwlaszcza skoro juz spaliscie przed :)

Gość quarrrtooo
masakra, ja mialam takie myslenie ale jak mialam 19- 20 lat no niby twoj maz nie ma nic wiecej, ale zawsze wydawalo mi sie ze faceci nie sa tak malostkowi zeby sie przejmowac, ze nie maja zony dziewicy, to zwykle kobiety maja schizy typu dlaczego on nie czekal na mnie itd itp zreszta tym bardziej dziwne wydaje mi sie ze zrobil taka akcje w dzien slubu, przeciez to ma byc piekny dzien i nie mysli sie w tym momencie o tym ze zona miala wczesniej faceta, bardzo dziwne zachowanie zwlaszcza w okresie poslubnym, gdzie slyszy sie ze w tym czasie miedzy malznonkami panuje sielanka

pod tym względem to akurat bardziej fececi mają schizy, niż kobiety. Ale u mojego to jest obsesje aby mnie za to upokorzyć . Kiedyś mu powiedzialam że to jego problem i musi sobie poradzić, a on zobaczysz że to będzie Twój problem

Gość ludzik123
to po co za niego wychodzials skoro on Cie upokarza...

Ja czytam i tez się zastanawiam po co za niego wyszłaś? Czy wcześniej nie przeszkadzało mu że nie sypiałaś z innym facetem? Czy zaczęło mu to przeszkadzać w dniu wesela? Bo jak przeszkadzało mu to już wcześniej i już wcześniej się do ciebie odnosił w ten sposób to po co wychodziłaś za niego? A on tez ma jakieś głupie myślenie: jak wiedział ze nie byłaś dziewica i mu to tak strasznie przeszkadza to po co się z tobą żenił? Przecież ty czasu nie cofniesz, nie zmienisz tego, wiec nie bardzo rozumiem czego on teraz od ciebie chce, jak ty masz niby to według jego naprawić.

Gość tryrtytytr
przepraszam, ale jaka noc poslubna po polskim weselu?! cały dzień i noc żarcia i picia wódy zakończona nad ranem i myślisz, że po tym wszystkim dostaniesz seks zycia? masz szczęście, że nie puscił na ciebie w łóżku pawia albo nie narobił w gacie po tych wszystkich kotletach..

No nie zawsze podczas nocy poślubnej się śpi ;) My, mimo że wesele skończylo sie o 5.30 mieliśmy prawdziwą noc poślubną ;)

Gość strasznie słabe
prowo. Juz chyba nie macie co wymyślać. 27latka z 21latkiem ślub? Dobre sobie. Pretensje o dziewidztwo po ślubie? Jeszcze lepsze. Autor postu to gimbus, który ma wakacje i nie ma co robić.