Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pomocyyyyyyyy :))))

kiedy zrobić test?

Polecane posty

okres powinnam dostać wczoraj ( wtorek) , ryzykowny stosunek miałam 1 lipca (niedziela). Czekać tydzień licząc od niedzieli? Jak myślicie?

ale na ulotkach piszą, żeby robić w dniu spodziewanej miesiączki, to jak to właściwie jest?

Gość laluńkaaa
mozna juz zrobic rpzed okresem, mojej kolezance wyszlo przed spodziewanym okresie ze jest w ciazy i byla

O matko! :o Zajść w ciążę można podczas dni płodnych. Dni płodne przypadają ok. 14 dni przed spodziewaną miesiączką. Jeśli stosunek był podczas tych teoretycznych dni płodnych to test można zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, bo od stosunku minęły dwa tygodnie. Ale nie ma szans, żeby tydzień po stosunku test pokazał wiarygodny wynik.

Gość laluńkaaa
perwersja ty taka uczona a wcale nie potrzeba dwoch tygodni a wystarczy 10 dni od zaplodnienia:-P czyli mozna robic test przed okresem

Gość laluńkaaa
no własnie wcale nie trzeba czekac 2 tyygodni, a autorka chyba śni ze po tygodniu cos jej w tescie wyjdzie:-P poza tym z tego co pisze to miala dni niepłodne ech tak to jest jak dzieci zabieraja sie za seks:-P

mam 28 lat, pracę , męża ba! nawet dom i psa.. więc nie jestem dzieckiem. Wiem, że to były wg wyliczeń dni niepłodne ale z inf. przeczytanych w internecie wynika, że i w takie można zaskoczyć. Ale w piątek mam wycinane migdałki pod narkozą (czekałam na zabieg na nfz 6 miesięcy) i chce mieć pewność na 100%, w innych okolicznościach olałabym sprawę.

W dni niepłodne nie ma możliwości, żeby zajść w ciążę. Problem polega na tym, że dni płodnych się nie wylicza.

Gość Ale to chyba już masz 100%
pewności dorosła kobieto??!! Skoro 2 dni po dostałaś okres to gdzie tu mowa o ciąży??!!No weź się zastanów.Jedno wyklucza drugie.Perwersja dobrze pisze a jakaś ją tu poucza.

nie dostałam okresu czytaj ze zrozumieniem :) , miał być we wtorek wg planów