Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas napycha portfel

to wstyd dla faceta jak nosi takie rozmiary ubrań?

Polecane posty

czasem czuje sie jak kobieta, kiedy przymierzam ubrania.. w spodniach mam tylko "30" a jak kupuje np koszule to zazwyczaj rozmiaru "S" .. kurwa to sa jakies rozmiary dzieciakow z podstawówki :O a ja mam juz 24 lata.. mam tylko 172cm i waze tylko 70kg ;/ nic dziwnego, ze nigdy nie mialem dziewczyny ...

Gość podobał mi się jeden taki
i też miał kompleks wagi nie jest źle

Gość Brunhilda 13
wcale nie ważysz tak mało. Myślisz, że lepiej być grubym?

Gość Wazysz dobrze do wzrostu
Uwielbiam niskich facetow :)

Gość bgv
Nie przejmuj się, mnie np. podobają się faceci drobnej budowy. ;) A jak tak Ci to przeszkadza, to przypakuj trochę.

jestem przypakowany troche, ale wiecej nie pójdzie, musial bym zaczac jesc sterydy a na to nie mam pieniedzy i "jaj" ja bym chcial wazyc minimum 80kg.. oczywiscie czystych mięśni

Gość verbener
Mój kumpel 172cm i 60kg, a wyrywa dziewczyny jak się patrzy. Więc Twoja waga nie jest problemem, ale zakomleksienie i zamknięcie w sobie:)

/ verbener / tak tak.. wiele razy czytałem tego typu pierdoły na tym forum, realne zycie jest zupelnie inne rzadko kiedy niski facet ma dzieczyne a jesli juz ma to raczej niezbyt atrakcyjną

Gość Brunhilda 13
bzdury. Najlepiej jest brak powodzenia zrzucić na niską wagę i niski wzrost.:)

Gość dikus231
ja mam 1.84 i 67 wagi ;) nie przejmuj sie

dikus, masz chociaz wzrost.. jak zalozysz kurtke czy nawet dwie bluzy to wygladasz powaznie, a ja ?

Gość vbm
boziu to jaki ty chudziutki jesteś :O

Gość podobał mi się jeden taki
Ty masz we łbie popierdolone a nie w wyglądzie, już się zaczyna niski/chudy rzadko ma dziewczynę itd

Gość Brunhilda 13
tylko, że to wcale nie jest mało. Znam mężczyzn,którzy przy wzroście 170 ważą 55 kg i nie narzekają na powodzenie.

Gość dikus231
raczej wygladam jak patyk, zero tyłka, wolalbym byc niski ale miec cialo, zeby przytyc musialbym walic jakies sterydy :s

Gość bgv
Co Ty w ogóle gadasz, wcale nie jesteś taki niski. :/ A powodzenie nie zależy od wzrostu, chyba że ktoś naprawdę jest bardzo bardzo niski.

Gość Brunhilda 13
dzikus, wcale się tym nie przejmuj, obyś tylko nie miał "pusto" w głowie i będzie dobrze.

Gość verbener
Hahaha! Przez takie myślenie nic właśnie nie zdziałasz. Twój punkt widzenia, Twoje postrzeganie świata nie oznacza, że on taki jest. Ja zawsze byłem wychowywany, żyłem w przekonaniu, że męskość, bycie silnym, twardym, to atrybuty, które trzeba mieć... i co? Z kobietami moje sukcesy nie są takie, jakie bym chciał. Zazwyczaj krótkie ekscesy. A On ma naprawdę śliczną dziewczynę:) Dlaczego? Bo zagadał i umiał to pociągnąć dalej. Gusta, potrzeby są różne. To, że Ty uważasz "chudość" za mało atrakycjną, nie znaczy, że komuś się ona nie spodoba:D

Gość Brunhilda 13
poprzedniku/ poprzedniczko masz rację.:)

Gość To nie jest malo, moj facet ma
170 i 70-75 kg i jest napakowany ale naturalnie ma 50 cm w bicepsie

Gość zioooooomku mooooj
// 170 i 70-75 kg i jest napakowany ale naturalnie ma 50 cm w bicepsie // bauhahahahhahahahahahhahahahahahahah ale idiota to pisał ;D

Gość mój mąż ma 171cm
i jest zajebistym kochankiem! Bardzo czułym i namiętnym:) Trochę czuję,że to właśnie przez te kompleksy bo też ma na punkcie swojej wagi i wzrostu ale... jest pięknie! Tak na prawdę to powinieneś się cieszyć bo 95% moich koleżanek jest zdania,że niscy faceci to lepsi "kandydaci na mężów i kochanków" niż Ci wysocy. Musisz tylko nabrać pewności siebie-to od razu rzuca się w oczy:) Pozdrawiam i życzę najlepszego:)

Gość a ja mam podobnie
170 cm i 60 kg. Zawsze musiałem się starać bardziej we wszystkim co z wiekiem tylko mi wyszło na dobre :) Na powodzenie nie narzekam, buzią nadrabiam bo mam ładną ponoć. A do swoich gabarytów już się przyzwyczaiłem i mi to zwisa i powiewa, a jak ktoś się czepia to krótka piłka z takim kimś, potrafię być arogancki, nie dam sobie w kaszę dmuchać. A wy zamiast się mazgaić to skupcie się na czymś innym, naprawdę wszystko zależy od tego jak się sami postrzegacie.

Gość zxcsdas3we2
Wagę masz w normie.

Gość kasa potfel
wage mam w normie , ale ja chcialbym być koksem

Gość zxcsdas3we2
Ja akurat budowę ciała mam po ojcu i by być takim koxem to musiałbym się jakiejś kreatyny najadać i pakować. Dlatego dałem sobie spokój i ćwiczę nie na masę na na rzeźbę.

Gość kasa potfel
// by być takim koxem to musiałbym się jakiejś kreatyny najadać i pakować // kocham jak taka ciota gówno wie o suplementacji i sterydach i napisze jakiś głupi tekst "że musiał by się jakiejs kretyny nażreć"... ja pierdole, jesli myslisz, ze wzial bys kreatyne i bys był wielki to powodzenia równie dobrze moge napisac, ze jak zjem ksiazke to pojme cala wiedza zapisaną w niej.. chłopie, ja juz zjadlem pare kilo kreatyny w swoim zyciu.. sama kreatyna prawie gowno daje najwazniejsza jest dobra dieta na mase a później jak chce sie isc do przodu to bez sterydów ani rusz.. , mnie niestety nie stac na sterydy a i troche sie boje, bo jestem lamusem