Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 i co robic ?

Problemy z chlopakiem. Co teraz?

Polecane posty

Go艣膰 i co robic ?

Jestem z moim chlopakiem 10 miesiecy. Nie wiem co sie sta艂o ale od pewnego czasu jest jaki艣 inny. Zawsze on chcia艂 sie spotykac nawet codziennie, dzwoni艂 pisa艂 sms. a teraz jak ja sie nie odezwe to on tym bardziej. a co do spotkan to ja musze sie pytac caly czas czy sie spotkamy bo on nawet sie nie domy艣li. co robi膰 w takiej sytuacji. tez sie nie odzywac i czekac na jego krok czy ja mam teraz za nim latac ? bo nie wiem co robic .. kocham go i nie chce go stracic.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niussa
Jego pytaj. Znam kilku takich co si臋 od takiej oboj臋tno艣ci zacz臋艂o a potem si臋 wypi臋li ca艂kiem. Chamstwo totalne.

Udost臋pnij ten post

to co opisujesz to znak 偶e etap motylk贸w i fascynacji juz za wami. rozumiem co czujesz,tez tak mia艂am.to nie koniecznie znaczy ze cie juz nie kocha ale po prostu jest juz pewny ciebie. najepiej bedzie jak mu o tym powiesz szczerze. ale m贸j tylko o sobie,bez zadnych wyrzutow.co czujesz. jesli cie kocha to zrozumie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
wcze艣niej ju偶 mieli艣my takie sytuacje to sie go pyta艂am to jego s艂ynny tekst ' wmawiasz sobie kochanie, kocham ci臋 i zawsze tak bedzie ' ..

Udost臋pnij ten post

no i nie pro艣 go ci膮gle o to zeby przychodzi艂.bedzie sie czul osaczony-faceci tego nie lubia. on te偶 powinien czasem zrobic pierwszy krok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
to co mam zrobi膰 .. jestem bezradna nie wiem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
on prawie ca艂y czaas tak jak pisalam wyzej wszystko popronowa艂. ale tak od mies to sie zmieni艂o ja musze nad nim nadskakiwac bo jezeli ja czegos nie zaoferuje to on tym bardziej ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
mam sie do niego odezwac pierwsza ? napisac cos ? czy czeka膰 na jego krok ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niussa
Wiesz jest takie m膮dre powiedzenie: Je艣li kogo艣 kochasz, pu艣膰 Go wolno. Je艣li wr贸ci - jest Tw贸j. Je艣li nie to znaczy, 偶e nigdy nie by艂... Spasuj i zobacz jak sie dalej potoczy. Do mi艂o艣ci nie zmusisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
znam te powiedzenie. ale kurcze ja tak nie potrafie za bardzo go kocham i boje sie utraty ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niussa
Nic na si艂臋. 呕eby艣 go z tej mi艂o艣ci nie st艂amsi艂a. Czasem trzeba si臋 wycofa膰 偶eby zyska膰. Mo偶e jemu si臋 odwidzia艂o. Ile macie lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
ja 17 on 19

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
mo偶e i sie odwidzia艂o .. tylko ze m贸wi mi ze mnie kocha. wiec co m贸wi tak tylko dlatego ze chce to us艂yszec ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
znajd藕 nast臋pnego, potem znowu innego - a rodzin臋 za艂贸偶 za jakie艣 10 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
sorry za pytanie - uprawiacie sex?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
po co mam szukac sobie nastepnego skoro tego kocham ? ca艂y czas trafialam na okronych chlopakow kt贸rzy bardzo 藕le mnie traktowali .. a teraz poprostu traktuje mnie jak ksiezniczke. ale teraz troszke inaczej jest. poczekam jestem cierpliwa... tak uprawiamy sex.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
dla mnie wszystko jasne - po prostu z 艂aski ci臋 jeszcze u偶ywa,w oczekiwaniu na prawdziw膮 mi艂o艣膰 - skoro sama si臋 podk艂adasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
jestes popierdolona tyle ci powiem. zajebiscie wiedziec 偶e si臋 podk艂adam. nie potrzebne mi taka pojebane stwierdzenia od takiej osoby jak ty ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
akurat on gdyby chcial to by m贸g艂by mie膰 ka偶d膮 dziewczyne. wiec w膮tpie ze jest ze mn膮 tylko dla sexu. a skoro ty dajesz takie rady to we藕 lepiej stad wyjdz bo nie chce mi sie takich g艂upot czytac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
czemu mnie obra偶asz? czy prawda a偶 tak boli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blackwell
to napisz jakie rady chcia艂aby艣 us艂ysze膰, ja ci je ch臋tnie napisz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co robic ?
dziewczyno jaka prawda ze sie 'pok艂adam' no wybacz ale my艣le 偶e nie. czy ja cie obra偶am ? te偶 napisa艂am prawde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja byla firma
olej ta wredniuche, ona wszedzie trolluje nie karm trolla bo wystarczajaco gruby jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
przecie偶 w pierwszym po艣cie napisa艂a艣 ewidentnie, 偶e to ty o niego zabiegasz - tak czy nie? 偶e ty musisz si臋 pierwsza odezwa膰 i czeka膰 na jego krok - tak czy nie? 偶e ty go prosisz o spotkania - tak czy nie? to jakich wniosk贸w si臋 spodziewasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
przedstawianie logicznych wniosk贸w nazywasz trollowaniem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja byla firma
ale kolesia olej, szkoda twojego czasu Musisz si臋 szanowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja byla firma
twoje "logiczne wnioski" mozesz przedstawi膰 w innej formie. Taka jak膮 przyjmujesz to trollowanie. Wi臋c na diet臋, trollku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
dla mnie to ty jeste艣 trollem

Udost臋pnij ten post