Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akacjowa kurcze

Zła cera biorąc tabletki anty - coś jest nie tak? ;/

Polecane posty

Gość Akacjowa kurcze

Biorę tabletki od 4 lat te same. Bardzo mi to pomogło bo miałam skórę mocno trądzikową, nie pomagało nic, a tu po 2 miesiąach miałam cerę piękną i gładką Zwykle przed okresem robiła mi się minimalnie gorsza - jakaś maleńka krosteczka czy dwie. Ale teraz... wysyp. Mam ich z 20, niby male are wredne, nie mogę przykryć makijażem. Pewnie przez pogodę, że tak duszno, tłusta cera się zrobiła i tak od 2 tygodni (dopiero ten tydzień mam przerwę, więc ostatni tydzień tabsów też była taka cera). Aż się wstydze z domu wyjść ;/ Coś nie tak z tabletkami? Trzeba je wymienić? Czy to normalne przez pogodę?

Gość akacjowa kurcze
Myślisz że to to? Czy jak się zmienia tabsy to jest jakiś okres "bez ochrony" ? Bo tak na wakacje to głupio bez nich a chciałabym w takim razie jak najszybciej zmienić...

Gość aaseeebam
Ja biorę teraz Diane i mi sie ostatnio pogorszylo, mam ochote wyrywac wlosy z glowy kurde............................... Bo nie wiem co mi się dzieje. Powinna byc poprawa, a tu nic, wczesniej mialam czystą cerę, gdzies od pol 5 miesiecy mnie wysypalo i nie moge sobie z tym poradzic :( tabletki anty mialy pomoc, ale ja nie widzę efektow :(

Gość aaseeebam
tzn od 5 mies mam wysyp na twarzy, a tabletki biorę od 2ch miesiecy, mialy pomoc, moze lekko pomogly ale dalej mi wyskakują prychole i dalej wygladam paskudnie, a miala wczesniej czysta buzie, jak patrze na zdj sprzed roku to mi sie ryczec chce :(

Gość bcvbcvbcv
diane, mi przeszło dopiero przy 5 listku. Od dwóch lat jest dobrze..