Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzkaa13

Odbarwiające się pierścionki

Polecane posty

Gość Zuzkaa13

Witam, mam duży problem gdyż uwielbiam nosić wymyślne, ciekawe pierścionki jednak nie stać mnie na takie ze złota czy srebra więc kupuję w sieciówkach, albo zwykłych sklepach, z tym, że każde ich założenie kończy się tym że ze srebrnych czy złotych staja się miedziane, a nie jest to srebro, więc nie wiem czy da się temu jakoś zaradzić, a może są jakieś sposoby Pozdrawiam :D

Gość samasamiuska
jak Cie nie stać to poszukaj sponsora

Gość Zuzkaa13
no to jest druga opcja, a tak poza tym to na już spieprzone pierścionki sponsor nic nie poradzi :D

Gość Zuzkaa13
a gdzie go najłatwiej dostane?

Nie mam pojecia, ostatnio widzialam go 10 lat temu. Ale i tak nie licz na idealny efekt. Po prostu farba zeszla i cokolwiek zrobisz widac ze sa kiepskiej jakosci. Tez nie mam duzo kasy, ale nosze srebro, bo bizuteria z sieciowek jest obrzydliwej jakosci. Mozesz tez chemicznie pokrywac srebrem

Gość Zuzkaa13
jak chemicznie pokrywać srebrem?

Gość qdaf
Kurcze jaka mądra młoda osoba :) wkońcu normalny temat zalozony, ściełaś tego pod Tobą:) gratulacje

Gość Zuzkaa13
a dziękuje za pomoc, a co do głupich odzywek to totalna głupota bo przecież nie tego tyczyło się moje pytanie :D

Jakos galwanicznie. Albo niekoniecznie srebrem, tylko innym metalem w kolorze srebra, np. niklem Niestety nie bylam z tego dobra w szkole. Miedziany kolor masz, bo sa prawdopodobnie z mosiadzu albo miedzi i wlasnie czyms pokryte, a ze jakosc slaba, to szybko schodzi

Gość Zuzkaa13
a wie ktoś może gdzie można pokryć biżuterie czyms w kolorze srebra? ;)