Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gremol

Wytlumaczcie mi cos - chodzi o trudnosc studiow

Polecane posty

Gość Gremol

Ludzie studiujacy kierunki techniczne musza byc mniej inteligentni niz studenci kierunkow humanistycznych. Mozna to latwo udowodnic - na kierunkach technicznych odpada znacznie wiecej studentow niz na kierunkach humanistycznych. Jednak po kierunkach technicznych latwiej o prace, bo dziala ich lobby, ktore wykonuje bezsensowne projekty - np budowy autostrad zamiast np zainwestowac w to, co jest naprawde istotne, czyli kulture

Gość kokoszanbnn
dla jednych studia humanistyczne to bezens dla drugich humanistyczne. kazdego cos innego interesuje wiec nie ma co w to wnikac. ja jestem za technicznymi

odpada wiecej studentów bo są cięższe te studia techniczne nie przyszło ci to do głowy? I nie wydaje mi się by studenci kierunkow technicznych byli mniej inteligentni od kierunkow humanistycznych

Gość Znowu coś
Żeby studiować techniczne studia trzeba umieć matme. Jak ktoś matmy nie ogarnia w sposób ponad podstawowy to odpadnie. Studia humanistyczne są trudne bo trzeba dużo się uczyć na pamięć. Co jest łatwiejsze nauczyć się 100 stron na pamięć czy rozwiązać kilka zadań matematycznych??

Gość Znowu coś
Chodzi o to że na technicznych studiach trzeba zrozumieć a na humanistycznych trzeba się nauczyc. To już zależy co dla kogo jets trudniejsze.