Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość It's strange so

Czego mogę się spodziewać?

Polecane posty

Gość It's strange so

Zagadała do mnie jakaś laska na portalu randkowym, ale ma nie swoje zdjęcia i bardzo chce się spotkać. Nie chce wysłać zdjęcia bo nie ma kasy na koncie. Pisałem do niej z innego konta i też od razu chciała się spotkać. Pisała o sobie że "mówią że jest ładna, ale ona nie uważa się za ładną. Na facebooku nie ma zdjęć ale ma status w związku bo jak napisała to przez to żeby pozbyć się natrętów. Więc chyba jakieś powodzenie miała. I teraz nie wiem co robić.

Gość It's strange so
Z doświadczenie wiem że mocno zdesperowane dziewczyny chcą się od razu spotkać. Ona wręcz nalega. Nie było by problemu gdyby mieszkała w tym samym mieście ale ona mieszka 40 km dalej i nie wiem czy ryzykować. To jakaś gówniara, ma 16 lat. Ryzykować? Co jeśli okaże się brzydka czy coś?

Gość It's strange so
Mi nie chodzi o seks, zakisić mogę na miejscu. Chcę się dowiedzieć dlaczego ona tak bardzo chce się spotkać? Jeśli jest brzydka to wiadomo że więcej się z nią nie spotkam i nie wiem czego ona oczekuje.

Gość It's strange so
Aha, jej wymiary to 165 na 70kg To dużo, bo nie wyobrażam sobie jak wygląda kobieta o takiej wage i wzroście. Może jest gruba i nikt jej nie chce

Gość It's strange so
A jeśli jest brzydka to co sobie wyobraża. Że nawet jak się z nią spotkam to już będziemy parą czy jak?

Gość patriciaazzzzz
jakas dziwna ta laska ja odradzam spotkanie ale jak chcesz

Gość It's strange so
No w sumie oprócz kasy i czasu nic nie trace więc co mi szkodzi? Do niczego mnie to nie zobowiązuje.

Gość It's strange so
A dlaczego odradzasz? Może ktoś przedstawić jakiś portret psychologiczny tego typu dziewczyny? Nimfomanka, desperatka? A może wcale nie jest brzydka a zdjęć naprawdę nie ma. Nie wiem

Gość It's strange so
No i co myślicie?

Gość It's strange so
Ona nie chce dać zdjęcia bo jak pisze jest "gruba i brzydka" ale żeby się spotkać to już się nie wstydzi

Gość It's strange so
No tak, otrzymałem jej zdjęcie. Nie jest brzydka, tylko ta nadwaga ale jakby schudła to była by fajna laska nawet.