Jordan_1 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Witam, mam pytanie czy jest jakiś naturalny sposób do pobudzenia do pracy jajnik który "sobie śpi" mam owu tylko z prawego tam gdzie nie jest drożny jajowód, biorę clo i niestety nadal z pawego a lewy nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej nie ma na to Napisano Lipiec 4, 2012 sposobu mam kolezanke ktora tak ma i nic nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Lipiec 4, 2012 kurczę to niedobrze... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Lipiec 4, 2012 A ma dzieci, udało jej się zajść w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej nie ma na to Napisano Lipiec 4, 2012 nie nie ma dzieci stara sie juz 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darmowe kosmetyki:D Napisano Lipiec 4, 2012 http://shinybox.pl/?ref=c529e52 zapraszam dziewczyny do klikania na link, darmowe kosmetyki czekaja, wystarczy sie zarejestrowac:) to naprawde dziala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Lipiec 4, 2012 dzięki, choć bardzo niepomyślne wieści :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach