Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulkai

Buty dla dziecka

Polecane posty

Gość Niuniulkai

Chce kupić mojej córeczce buty , byłam dzisiaj w 2 sklepach (mieszkam w małej miejscowości) i przymierzyłam buty rozmiar 22 za małe a 23 dużo za duże nie wiece w jakich sklepach można dostać nr. buta połówkowy np 22.5?

radziłabym kupić nr 23, stopa szybko rośnie, poza tym dziwne to co mówisz, bo 22 za małe, a 23 dużo za duze, to mogłabym powiedziec o rozbieżności między 22 a 24, a nie 23

Gość num lock ./././
postaw stópke dziecka na kartce i odrysój a potem zmierz-tak najlepiej dobierzesz długosc wkładki

Gość rozzzzporek
Hehe no ja tez nie wiem,jak.ci sie.to.udalo,tak pre yzyjnie okreslic rozmiar :) ja nigdy nie wiem,ile mala.ma w butach miejsca,czy powyginala stope czy jeszcze co innego

Gość Ramzeska_93
Zgadzam się z asiamt, rozmiar co najmniej dziwny, raczej 22-24 powinno być. Ja kupuję mojej małej buty memo i jestem bardzo zadowolona, ostatnio nawet przez internet zamówiłam sandałki na lato

Gość Niuniulkai
już wyjaśniam moja córka ma bardzo wąską nóżke za do dość długą jak na swój wiek buty 22 były za małe ale w szerokości dobre za to jak ubrała 23 to były szerokie a na długość cizko okreslić przymierzyłam tak 3 pary chyba musze szukać jakiś wąskich butów

no tak musisz znaleźć najlepsze dla stopy, mój natomiast ma wysokie podbicie i muszę się nieźle nagimnastykować, zeby coś pasującego znaleźć, ale rozmiar 23 radziłabym, bo stopa szybko rośnie, a w butach trochę chyba pochodzi, jesli to mają być sandały to do października, listopada spokojnie