Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjny plebs

stringi na plaży

Polecane posty

Gość kafeteryjny plebs

kobieta paraduje na plaży w stringach. nic sobie nie robi z tego że są dzieci , osoby starsze. czy to może być zachętą że kobieta szuka bata na najbliższą noc?

Gość obiecane ciastko
ja chodzilam w poprzednie lato i mam meza

stringi na plaży to nic co by mogło być nie smaczne ,wprost przeciwnie ,pod warunkiem że jest w nich kobieta o ładnej pupci.

Gość o ja pier....
jak jużkomuś stringi u kobiety przeszkadzają to niech się idzie leczyc

Gość stringi na plazy sa bee
tak samo jak nagie dzieci

Gość o ja pier....
a co mają stringi do małych dzieci! nikt nie mówi o paradowaniu nago,bo od tego są plaże naturystów!!!

Gość bufka lubi plakac
uwazam ze nawet najpiekniejsza pupa w stringach duzo traci, ale to moje zdanie

Gość acordeon
witam marzyciel dobrze to ująłeś ludzi nawet oburza karmienie dziecka piersią znam takie przypadki,a co do stringów na plaży jestem za wiadomo,że do stringów musi byc ładna pupa

Lubię ten sposób myślenia facetów, którzy sądzą, że wyzywający ubiór od razu oznacza, że baba chce się pieprzyć. Z kimkolwiek, gdzie popadnie i jak leci, oczywiście. 🖐️

Gość acordeon
kiedyś byłem na plaży w lebie i matka zaczęła karmic dziecko piersią dla mnie normalna czynnośc tym bardziej,że nie afiszowała się z tym ale znalazły się takie babska,którym to przeszkadzało no cóż dziecko lepiej żeby głodne było bo jakiejś prukwie to przeszkadza

marzyciel6969 "czy to może być zachętą że kobieta szuka bata na najbliższą noc?" To.

Gość GHAH seksuolog 666
Podnieciłem się! Zaraz się spuszczę!

Gość acordeon
niech sobie pojadą za granicę kraju niemcy,chorwacja,bułgaria tam nikt nie robi problemu z topless,a stringi połowa kobiet na plaży nosi,na majorce na jachtach trudno było zobaczyc kobiete w staniku!!! tylko polacy oczywiście na naszych plażach robią z igły widły,a jak wyjeżdżają za granicę to nagle z takich porządnych prawych obywateli przemieniają się w bezpruderyjną nację!!!!!

Gość wyglodnialy leopard
osz ale dylemat :o kazda baba paraduje zeby podchwycic lakome spojzenia facetow a wszystko to poto by wycenic swoja wartosc , taka prawda , kazda deka to potwierdzi 💤

Gość jestem przeciwna stringom
bo niestety najczęściej noszą je babsztyle o wątpliwych walorach wzrokowych im paskudniejsze tym chętniej się rozbierają, wychodzą z założenia że skoro nie są atrakcyjne to wystarczy że pokażą topless obwisły biust albo płaskodupie w stringach a każdy będzie się gapił i będzie wiedział że to bezpruderyjna łatwa do zdobycia

no, sorry ale kobeity które się cenią i mają poczucie wstydu nie chodzą na plażę topless czy w stringach jesli chcesz mieć opaleniznę bez śladów od ramiaczek itp to zawsze możesz iść do solarium albo wyrównać opaleniznę samoopalaczem łażenie topless lub w stringach to ekshibicjonizm, tak się jakoś przyjeło że społeczeństwo łaskawiej traktuje przypadki ekshibicjonizmu kobiecego w porównaniu do tego męskiego.... już widzę jakbyście bronili prawa facetów do noszenia stringów na plaży, już widzę wasz zachwyt gdyby 3/4 facetów w średnim wieku łaziło po plaży w stroju Borata

Gość acordeon
najczęściej jest tak,że baby są po prostu zazdrosne,że ich mąż(partner)gapi się na atrakcyjną dupę

Gość obiecane ciastko
ja zakladam zeby inne kobietki mi zazdroscily a meza mam zawsze obok z jego dlonia na posladku

Gość acordeon
a baby same urządzają sobie spacerki po plaży celem złowienia albo popatrzenia sobie na facetów,a atrakcyjniejsze chcą poczuc te spojrzenia na swoim opalonym spowianym morską bryzą ciele takie życie

przecież napisałam ESHIBICJONIZM jak ktoś ma takie potrzeby i taką dewiację niech zrobi z tego zawód i niech tańczy na rurze w klubie go-go