Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JustaRozpusta

Pomoc w nietypowej sprawie.

Polecane posty

Hej, jako ze nudze sie w domu a chlopak siedzi calymi dniami w pracy, poprosilam go zeby mi (w sensie dla mnie - i nie tylko) zrobil strone internetowa no i tak tez on uczynil ;) Nie bardzo wiem jak sie promowac w internecie wiec prosze was o pomoc a moze wam sie spodoba moja strona i bedziecie ja czesto odwiedzac i uczestniczyc w jej tworzeniu (na co licze tez :D). Jesli podoba wam sie strona ( nie gadajcie ze nie hehehe) to prosze o klikniecie lajka ew kazzdy inny rodzaj promocji. Oczywiscie zapraszam tez do komentowania i wyrazania opini, pozdrawiam arytokracje ;) http://ZJADLABYMCIE.pl

Panowie jak najbardziej na miejscu, jednakowoż nie w moim typie. Tacy. niby męscy, a zniewieściali w tym pozowaniu zwłaszcza. Jakoś nie przystaję do dzisiejszych gustów:(

To powiedz jacy Ci się podobaja albo wrzuc cos na stronę, rejestracja trwa jakies 5 sekund bo nie trzeba aktywowac przez maila :) Z checia podrzuce na głowną :)

Gość malakotka
I po co kolejna strona o niczym? Stare zdjęcia znanych osób do czego mają służyć? Zabawa dwunastolatek?