Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekwbrzuchu

jak taktownie odmowic? : Organizuje ognisko

Polecane posty

Gość motylekwbrzuchu

Organizuje u sibie na dzialce dosc nieoficjalne ognisko :) zaprosilam kilka osob, dawnych kolegow klasy np, ale dzis..ten jeden zapytal czy moze wziac kuzynke? ja nie ukrywam ze nie vchce...mamy potem spac pod namiotami i wole sprawdzone towarzystwo, jednak glupio odmowic, ale poc o sie do czegos zmuszac?;/ jak taktownie odmowic i jaki podac powod?;/

Gość motylekwbrzuchu
bardzo dziekuje za te porady..

Co za bezsens. Jeśli to jego kuzynka to chyba wiadomo że on za nią będzie odpowiadał i powinna wstydu nie narobić. Ja bym nie miała nic przeciwko. Jeśli jednak jesteś jakaś jebnięta to po prostu powiedz mu że masz juz miejsca i wszystko policzone i nie możesz zaprosic wiecej osób.

Gość A co tam będziecie
robić na tym ognisku???? [Można przyjść??]

Gość motylekwbrzuchu
[można przyjść??] No nie wiem.:) Co będziemy robić?? A takie tam....rozpusta,nadużycia,alkohol i coś tam,coś tam:)

Gość motylekwbrzuchu
Będzie zabawa w Słoneczko:) Moja ulubiona zresztą. I właśnie chodzi o te cała kuzynkę. Nikt jej nie lubi bo ona nie lubi się w to bawić:)

powiedz wprost, ze to ognisko dla znajomych, chcecie powspominac itd. i ze swobodniej bedzie bez obcych osob

Gość Kolega z dawnych lat
Już nie musisz mi nic mówić! Już wszystko wiem! Kuzynka nie przyjdzie i ja też NIE!

Gość morzailasy
,,Pewnie kuzynka ładna a autorka brzydka i dlatego jej nie chce zgadłam?'' bezsensowne myślenie, to jej ognisko i ma prawo bawić się w towarzystwie ludzi, których zna i lubi, jeśli tej kuzynki nie lubi albo na oczy jej nie widziała to nie ma obowiazku jej zapraszać i argument do dupy bo to tak jakby mi ktoś powiedział, ze nie chcę zaprosic na swoj ślub córki ciotki kuzynki mojej matki ojca znajomego bo pewnie ona jest ładniejsza ode mnie ;)

Gość motylekwbrzuchu
Ja tej kuzynki nie znam , nigdy jej nie widziałam:))

Gość motylekwbrzuchu
Wredna Blondyna Skąd tyle jadu w tobie?:) Czyżbyś była paszteciątkiem??Hę??:)

Gość ewewewer
jak to nie fobia społeczna u ciebie, autorko, to w takim razie jakieś mega- buractwo... Nie wiem jak tak mozna się zachowywac.

Gość Lubie gumełe balonełe
Oczywiście ,że blondyna to paszteciątko :D Przesiaduje tu dniami i nocami wylewajac swój jad i wyzywając z blahej sprawy :D

Gość morzailasy
Wypieściłabym gałeczkę za dobrą imprezkę przy ognisku:)

Gość Wtf open roader
To jest wiersz o wrednej blondynie?? Ten fragment jest istotny: "Każda gwiazda kafe będzie nietykalna" Wqrwiaja mnie te wszystkie "gwiazdy"na kaffe co to myślą że są gwiazdami a co najwyżej są pi***mi:D :D

kurde powiedz że zapraszasz tylko znajome osoby. A wy się nie czepiajcie, bo chyba w życiu na imprezie nie byliście i nie wiecie co się na ogniskach dzieje. ;) zniszczenia to normalka, więc lepiej znać osoby od których potem wyciąga się kase :)

Gość motylekwbrzuchu
ciezka sprawa...moj chlopak mowi ze co to za problem ze spala z nia nie bede, ze mam sie zgodzic...a ja naprawde chytra jakas nie jestem..miejsca jest..tylko mialam taka konwencje ze znajomi i juz, a zniszczenia raczej nie..jestesmy kulturalni" nigdy nie bylo zadnc=ych zniszczen..