Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_nastolatka

Różnica wieku 5 lat

Polecane posty

Gość anna_nastolatka

Mam 14 lat, poznałam chłopaka 19 lat, mam siostrę starszą o 2 lata (16lat), ma chłopaka lat 18, wychowuje nas mama, rodzice się rozwiedli, gdy miałam 6 lat. Ja i Mateusz chcemy być razem, rozumiemy się i zapewnił, że nie mógłby mnie skrzywdzić. Czuję się przy nim bezpieczna. Rodzina mówi, że chłopaki w tym wieku myślą tylko o seksie, ale on taki nie jest. Co o tym sądzicie, czy to duża różnica, może nam się udać

Gość akh
a skąd wiesz że on taki nie jest, bo tobie się tak wydaje rób jak uważasz i uważaj jak robisz

Sory ale ty masz dopiero 14 lat. Ile jestes z tym chlopakiem ze masz pewnosc ze on cie nie skrzywdzi? Bo cie tak zapewnił??? Taki chlopak ma w glowie rozne rzeczy i nie mozesz byc pewna co tak naprawde zrobi i jakie ma zamiary.

Gość anna_nastolatka
Wiem, że taki nie jest, bo go poznałam, nie zależy mu tylko na seksie, po prostu chce być ze mną szczęśliwy. Wszyscy mnie o tym zapewniają i on też.

Gość yukki
a o czym rozmawiałabyś z 9-latkiem? Bo to też tylko 5 lat różnicy. W tym wieku 5 lat różnicy to naprawdę bardzo dużo i dla 19-latka jesteś tylko panną do zaliczenia - chociaż w zyciu tak nie powie. w tym wieku rządzą hormony i wcześniej czy później zaciągnie cię do łóżka, a tobie będzie sie wydawało, że jesteś już dojrzała i tez tego chcesz. Nie macie wspólnych tematów, ani przezyć, nic was nie łączy - możesz zaprzeczać - w twoim wieku 16-latek to i tak będzie starszy i tyle wystarczy.

Gość anna_nastolatka
Jestem z nim pół roku, a znam go od tamtych wakacji. Było już wiele okazji do seksu, ale on tego nie chce.

Dziecko ty nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak taki 19-latek potrafi cie zbałamucić tak, byś sie w niczym nie zorientowała. To jest naprawde za duza roznica wieku bo on juz moze mial wiele dziewczyn w swoim zyciu a ty? Ty masz dopiero 14 lat. Jak twoi znajomi moga cie zapewniac o tym ze on chce byc z tobą szczesliwy az tak im sie zwierza ??? Uwazaj co robisz bo mozesz tego zalowac a wtedy... moze juz byc za pozno. Ty masz cale zycie przed sobą a on dziewczyn moze miec wiele i to w krótkim czasie. Nie bierz sobie tak do serca wszystkiego co on ci mówi bo za krótko sie znacie.

Gość werona mineralite
dziewczynko ja w Twoim wieku jeszcze lalkami się bawiłam a nie jakieś pseudo związki.