Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11834058,Bil_kobiete_na_koncercie_Garbage__Wokalistka_kazala.html fajna babka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfdsg Napisano Lipiec 4, 2012 bezdomna -> lol:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 bezdomna twoja renta jest tam gdzie moje pieniondze za las.. ps. dobre to bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 o skasowali:O wiedzialem że bezdomna to modka i kasuje wszelkie swe podszywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aisfaifajgjdgjsdg Napisano Lipiec 4, 2012 jak sie kobiety nie bije to jej watroba gnije nigdy nie bedziesz prawdziwym faetem jesli tego nie zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 tobie za to móżdżek gnije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach