Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytrytrb rtbh

Ratunku co mi jest????????

Polecane posty

Gość trytrytrb rtbh

pare dni temu ostro pobalowałam było duzo alkoholu, marihuany i papierosów. BYlam lekko ubrana i zasnełam przy otwartym oknie. Rano obudziłam sie z uzcuciem suchego, podraznionego gardła. Nastepnego dni zauwazyłam ze na koncu jezyka tuz przy przełyku mam biały nalot takie białe kropeczki jest tego niedużo ale jest i to widzę. Zaczelam stosowac plyn na plesniwki dla dzieci. troche pomoglo ale rano znowu sie pojawialo. Kupilam tabletki do ssania chlorchinaldin (na grzybicze i bakteryjne zakazenia) . I to mi sie ani nie powieksza, ani nie rozprzestrzenia. na podniebieniu, policzkach ani na nigdzie indziej tego nie mam. Co mi jest???? dodam ze nie smierdzi mi z ust ani nie boli mnie gardło

Gość Kila44474747
To kila. Nastepnym razem nie rob loda pierwszemu lepszemu

Gość Kila44474747
To kila. Nastepnym razem nie rob loda pierwszemu lepszemu

Gość kiła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
he he mama sie ucieszy co córka robi

Gość Sikawka;)
to syfilis, bleeeee, współczuję.

Gość ysfs
Zakażenie kiłą jest wynikiem stosunku pochwowego, analnego lub oralnego z osobą zakażoną. Narażone są również osoby zdrowe przez pocałunek z osobą zakażoną, u której zmiany kiłowe są obecne w gardle. Każde uszkodzenie skóry u osoby zdrowej naraża ją na ryzyko podczas intymnego kontaktu z osobą zakażoną. Nieleczona kiła prowadzi do uszkodzenia układu nerwowego, utraty wzroku, zaburzeń psychicznych,

Gość IksYgrekZett
To może być początek anginy ropnej. Ja to nie raz przerabiałam a okoliczności jakie podałaś (alkochol, fajki itp, zmiana temperatur-zasnąłeś przy otwartym oknie itp) to idealne warunki do rozwinięcia się tej choroby (raz po sylwestrze i ostrej balandze miałam anginę ropną 2 tygodnie) Radzę wybrać się za wczasu do lekarza zanim Ci się przeniesie na migdałki. Stawiam 80% że to jest to. Pozdrawiam